Sångavvärjning

Jag har problem, det är nämligen så att jag sjunger precis hela tiden, minst 56% av min vakna tid. Det är nästan sjukligt. I måndags tillexempel stod jag på Coops tak i Timrå och sjöng för världen, medan jag väntade på att skrivarkursen skulle börja, den ställdes in så då sjöng jag lite mer för världen och gick hem.

Ibland beklagar jag mig för världen, oftast gäller världen Maria.

"Jag ska verkligen sluta sjunga hela dagarna"
"Är det därför du går i kör?"
"Eh? Men det är ingen kör serru, det är en avvärjningsklinik för sångberoende, du vet ett sånt där - Hej jag heter Åsa och jag sjunger precis hela tiden. - Heeeej Åsa! - ställe"
"Jaha ja"
"Jo precis"

Siamesisk guppy ?

Jag ska på maskerad i morgon, men vad sjuttsigen ska jag ha på mig ? :O Maria föreslog att vi skulle gå som Siamesisk guppy. Jag vet inte riktigt om jag är på den idén ...


...Kanske ska jag återign bli häxan Dora ? Eller varför inte en rubrikskub ?

SUPERFIKAT

Bara för att det är lov så tror pappa att vi har hur mycket tid som helst att utföra sysslor på, därför lämnar han varje morgon en lapp i köket. Snälla häng tvätt, diska och köp tomater / Claes Personligen tycker jag att det är extra bra att han lämnar sin underskrift så att vi slipper fundera på vem i all världen som kan ha skrivit lappen.  men nu är det inte detta som det ska handla om.

I alla fall var det efter utförandet av en av dessa tunga sysslor, nämligen tomatköp, som jag och min kära syster bestämde oss för att vi förtjänade ett riktigt fika. Därför länsade vi skafferiet på allt i godis och kak väg. (det bästa med att mamma bara bjöd med småkillarna till Grekland är att man nu helt utan samvetskval kan sno hennes choklad)
Sedan så dukade vi bordet på ett underbart vackert sätt, om jag får säga det själv, lade upp godsakerna på ett vackert fat, tände ljus - och ställde i brist på ljusstakar dessa på uppochner vända glas- kokade te och slog oss ner.

245581-60245581-62245581-61245581-56Kakfat :DTekopp

Åsa"Kakorna var äckliga!"
Inga"Så säger man inte på första dejten"
Åsa"På första advent?"
Inga"Va?"
Åsa"Och där sitter du och dregglar det gör man inte heller på första advent"


En av alla underbara konversationer som följde på fikat.



Halvvägs in i fikat märkte vi följande konstalation på köksbänken



tepåsen245581-64245581-63

Tepåsarna hade helt på eget bevåg bestämt sig för att hoppa bungyjump :O

Från tepåsens vinkel

Här ser vi det hela från den översta tepåsens synvinkel. Han som håller emot det  vill säga.


Jag vet att bilderna är mörka, det är på grund av att vi kände oss tvugna att dra ner rullgardinen. Det blev mysigare då helt enkelt. Ljusen syntes ju förbövelen inte annars!

Adjö

Nej

Back againts the wall - helloween

Jag är rädd att jag inte tycker om människor.
Det är bara de att de är så irriterande och är de inte irriterande så är de elaka, och är de inte elaka så är de läskiga. Människor är inge bra, de skrämmer mig. De vet så mycket och de säger så mycket, och de förutsätter att jag vill lyssna, de förutsätter att allt kretsar kring dem. Så är det för alla, alla tror tt de handlar om dem, det gör det också. I ditt liv handlar allt om dig, i mitt handlar allt om mig. Det är därför alla är så ensamma.

Nötknäpparprinsen in my heart!

Det här är väldigt deprimerande, det funkar helt enkelt inte. Här kan jag faktiskt inte sitta hela kvällen! Nu ska jag gå ner och se på nötknäpparprinsen :)


245581-23
En badanka!

Sexy städ

Jag tror att jag ska börja jobba på Sexy städ. Man behöver tydligen inte någon utbildning och det är säkert bra betalt.

För er som inte vet vad Sexy städ är för någonting så kan jag tala om för er att det är ett företag som hyr ut städpersonal till företag. Men det är inte vilken städpersonal somhelst, det är lättklädd städpersonal i underkläder och högklackat utrustade med dammvippor. Jag tror att det är jättbra för unga tjejer som vill komma in i arbetslivet.
Tack Sexy städ, tack!

Måndag - lovdag

Dagens introlåt: Rock 'n' roll children- Dio


Det är första dagen på lovet idag , jag for in till stan med Maria för att leta reda på ett par vinterskor


I morse var det en ovanligt tung morgon. Det var grått väder - ingen mysig dimma bara mulet - , det fanns inget Lingongrova-bröd utan bara guldkorn. Dessutom innehöll morgontidningen inte en enda intressant nyhet. Jagmenar verkligen ingen. Det var deprimerande. Dagen fortsatte i samma jobbiga mönster. Bussen in till stan var nämligen 10 min sen redan när jag steg på -vid första hållplatsen- och att sen hela världen skulle åka in till stan gjorde inte heller saken bättre, det slutade med att bussen kom fram 20 minuter senare en vanligt. Suck. Dagen artade sig efter det i alla fall.

Även om jag råkade förstöra en sko på dinsko. Jag skulle dra på mig den och så vips så flög knapparna.  Oj! Jag drog inte ens speciellt hårt. Jag la diskret tillbaka skon, och tvingade Maria att fly affären med mig. Det var faktiskt inte meningen! 

En tant kom fram till mig på en skoaffär precis efter att jag talat om för Maria att jag inte skulle köpa något där och sa "Ska du inte köpa nya skor? De där är gamla" Hon lät jätteledsen. Det var lite läskigt.

Jag fann i alla fall ett par skor som jag kanske kommer att köpa i framtiden när jag blivit rik.

Do the Åsa-dance

245581-45


It will make you happy

245581-46245581-52


Min helg

Dagens introlåt The boxer -Simon and Garfunkel

Jag vet att ni vill veta allt om min helg därför ska jag nu berätta om den

I lördags vaknade jag upp, kände mig oälskad och såg ut som drakula därför gick jag ut och fotograferade hösten.

I söndags vaknade jag upp, tackade gudarna för mensvärk, dåligt väder och rullskidsträning. Jag härdade och for ut och tränade. Långdistans med rullskidor längs en oändligt tråkig väg, suck. Under träningen kom vi gemensamt fram till att Frida måste vara i klimateriet, dessutom har hon hallucinationer.  

Frida - Vänta Åsa, vad var det där
Åsa - Vadå
Frida - Det var ju en check!
Åsa - En check?
Frida - JA, 900 SPÄNN!
Åsa - ska vi åka tillbaka och kolla?
Frida - JAAA

Det var ingen check det var en gamal lapp från dörrporten med 9x20 skrivet på den. I några sekunder var vi lyckliga där med våra rullskidor.

Sen gick min stav sönder och jag var tvungen att avbryta, attans.

Frida bestämde sig för att hon var tvungen att våldgästa mig sen, Sofia hade samma begär och även Maria kände sig tvungen att svänga förbi. Med sig hade hon en massa filmer. Torsten tänkte sticka upp till Emil men vi hann stoppa honom och bjöd ner Emil till oss istället. Systersöt var också hemma och tillsammans spelade vi så det kan låta och såg på film. Det roligaste som hände under kvällen var att Frida, under en dansuppvisning i köket, tappade sin mobil i vattenskålen. Hon blev smått hysterisk. AHAHAHHAHAAHAHAHHA (det bör tilläggas att telefonen överlevde doppet)

Är ni nöjda nu ?

Tänkte väl det  :)

Fascinerande

Åh herregud jag läste precis en helt vansinnigt intressant artikel "Så mycket liknar Paris Hilton en häst" Det var en fantastisk upplevelse! Tänk att någon har tagit sig tid att analysera Paris likheter med en häst, fascinerande . Verkligen

Och titta vad jag mer fann

"Här äter ledamoten sitt eget öronvax!" Jagmenar Herregud vilken jätte nyhet !

Kan jag?

Kan jag få ditt liv av dig, och göra det till mitt?
Fast att det  helt och fullt egentligen bara är just ditt?
Kan jag få det som du har? Du skulle ha så mycket kvar.
Vi skulle ändå få varsitt.


Det är kallt i mitt hus

Det är kallt i mitt hus, fast att vi eldar i kakelugnen. Delar av min familj sitter i köket, delar av den är ute och leker och delar av den pratar i telefon. Maria är här och Lars är på väg. Marias telefon ligger bredvid mig på datorbordet. (och i och med denna information kastar jag intressebollen till dig!)

Vi ska se på film sen i mitt kalla hus - De diskuterar Alkemisten där nere i köket. - men alla är emot mitt val av film, de vill se Mr. Magoo eller den Nakna pistolen, förmodligen för att de inte har någon känsla för film .Visst de är bra, men inte i kväll.

Jag träffade Adam idag (vilket inte säger er någonting efter som ni inte vet  vem han är) det var trevligt även om det bara var i 5 och en halv sekund. Och som vanligt när jag träffar honom så kommer jag att tänka på den där gången då han var på middag hos oss, för ca 150 år sedan. Då hade nämligen min moder placerat en stor vas med blommor mellan Adam och mig. "Men nu kan ju inte jag se Adam, fast det är ju Väldigt positivt!" Det var roligt då, det var nämligen en absurd sak att säga. Ni kommer inte att förstå, ni skulle ha varit där.

Okej då

Internet fungerrar igen :D Min käre broder fixade det och gav mig rådet att aldrig förbjuda internet igen. Okej då.

Internet - nej tack

Igår gjorde jag någonting dumt, jag råkade nämligen förbjuda internet explorer. Detta är hur det hände: Jag sitter vid datorn och gör ingenting speciellt så plötsligt "ploppar" en ruta upp. Vill du tillåta internet explorer? Jag trycker givetvis ja.* Men datorn verkar inte nöja sig med det, utan frågar 10 sekunder senare exakt samma sak. Jag trycker på ja igen. Proceduren upprepar sig ca 30 ggr och tillsist blir jag så irriterad att jag trycker på nej. Och vips så vägrar datorn godkänna internet. Oj..

Jag har nu tvingat mig till att få lite kvalitetstid med min systers dator om ni undrar? Vilket ni naturligtvis gör.





* Vista gör sådär ibland, frågar om man tillåter olika program alltså, ibland frågas det om jag vill godkänna Windows sidpanelen, vafan liksom? Jaja så det är därför som jag inte reagerar nämnvärt på frågan.

Häftigt herrn ni är verkligen stark

Senaste nytt i msn världen



Ibland när folk säger att det varit strömavbrott hemma hos dom så känner man en lust att svara så här :

häftigt herrn, ni är verkligen stark!

Alltså jag tänkte bara använda mig av häftigt sådär lite ironiskt men så kom jag att tänka på det där citatet och så kunde jag helt enkelt inte låta bli att skriva det. Vet ni vilken film det kommer ifrån?

Inte?

Nå Maria hade också problem, jag fick ge henne flera ledtrådar bland annat den här

Vilken är åsas favoritfim?
Vet ni vad hon svarar? Aladdin! vilken hädelse! Inte fören hon får ledtråden Att jag är hemligt kär i huvudrolls innehavaren lossnar det för henne.

Ahh Herkules !


Förvirrande

 Idag var jag på besök på mittuniversitetet och i morgon ska jag på studiebesök på ST*. Vad hände med att bara sitta i skolbänken hela dagarna? Man skulle ju tro att jag inte är fast i ett teoretiskt program. Det är för sjuttigen förvirrande!


*med min förut nämnda svenskalärare som trots att jag var på samma studiebesök förra året inte tänker låta mig slippa.



Efter ändringar

Varför säger jag att jag ska till ST i morgon för. Det är ju ren lögn! Jag ska dit på torsdag. Förbanade mytoman!

Skorna

Idag tränade jag med mina nya skor vilka faktiskt inte är vita dock ljusblå. De blev smutsiga. merde


mamma

Åsa: Näe, nu går jag och hänger mig!
Mamma: Ja gör det du. Har du rep och sådär eller vill du låna?

ja, hon älskar mig.

Händer mig hela tiden

Ibland kan det vara så att man under lunchen drabbas av akut stördhet, det artar sig ofta i att man lägger sig ner på stolarna och sjunger. Utlösande faktorer kan till exempel vara att de man lunchar med är alldeles för tysta och tråkiga.

Wo bist du?

Hemlis vem sjuttsigen är du?

löparskor

hejsan världen, här sitter jag och fungerar främst funderar jag på varför löparskor alltid är vita. Vad är vitsen med det liksom? De blir smutsiga in no time . Så varför ens bry sig? Jg menar vad är detta, vem är det som har fått för sig att löparskor är till för att vara fina?

Socialdemokratiserad

Min svenska lärare är helgalen, jag lovar. Till att börja med så har han fått för sig att jag är socialdemokrat, vilket i o för sig inte är alltför konstigt, jag menra jag är ju inte direkt moderat. Men det är bara det att han hörde Berg kalla mig Sossejävlen och sen dess har det fasnat för honom. "Jasså du är sosse du?" När jag försöker förklara att jag inte är med i något politiskt förbund, suckar han och undrar varför alla skäms över att vara socialdemokrater. Jag få snart ge upp mina försök att förklara att Berg inte vet vad hon talar om.

Okej, så det är kanske inte så jätte konstigt men nu är det så att min kära svenskalärare inte stannar vid att tro att jag är sosse. Nej nej, han känner att han väldigt gärna vill nämna det så fort han är i närheten av mig.

Åsa står vid kopiatorn för att kopiera till en historia lektion, svenska läraren går förbi "hrm hrm, äre Sosse möte här eller?" Mumlar han men fortsätter utan att säga något mer.

Åsa går i korridoren och möter sin lärrare, han mummlar något hon inte uppfattar men det innehåller sosse.

Åsa sitter i biblioteket med några vänner. Svenska läraren kommer in "Jaså här har ni parti möte?"

Åsa frågar sin svenska lärare vad han föreslår att hon ska hålla tal om "Håll ett sossetal vettja"

Man skulle kunna tro att svenskaläraren i fråga är extrem moderat, säkra källor pekar dock på att han  röstade på sosarna i förra valet. Dessutom låter han alltid mycket glad.

Nåja, han är i alla fall underhållande, galen men underhållande.

Vaddå de tio budorden eller?!

Lars sitter i vårt överbefolkade kök, alla har någon att prata med utom han, jag tror att det är därför som han plötsligt kastar sig in i Torstens och min disskusion "Vaddå de tio budorden eller!?" Vi stirrar på honom länge. Vi hade verkligen inte pratat om de tio budorden. Lars blir lite generad men hämtar sig snabbt och förklarar att han alltid använder den frasen när han vill komma in i ett samtal.

Lars på fest, alla står i grupper Lars går fram till den närmaste gruppen och utbrister - på ett lämpligt ställe naturligtvis "Vaddå de tion budorden eller?!"

Lars första gången i en ny skola, Lars sätter sig ner vid ett bord i matsalen studerar sina bordskamrater och kastar sig in i deras samtal "Vaddå de tio budorden eller!?" 

Lars på bussen, Lars sitter framför  två människor som för en livlig disskusion. Lars vänder sig om "Vaddå de tio budorden eller?"

Exemplen på när frasen "Vaddå de tiobudorden eller?" kan användas är alltså oändliga. Jag föreslår att vi alla tar efter Lars

Nytt lagförslag

Jag hörde om ett nytt lagförslag på radion häromdan, nu ska det tydligen rubriceras som våldtäkt om man har sex med någon som uttryckligen säger Nej*. Det här var tydligen då inte en lag innan. I alla fall nu måste alltså båda parter uttryckligen säga Ja. Vilket ska hjälpa domstolarna att döma i våldtäcktsmål.

Det ryktas om att man till och med vill gå så långt som till att båda parter måste skriva på ett kontrakt innan de får ha sexuellt umgänge. Sedan ska dessa kontrakt skickas till staten för kontroll, hela proceduren kommer att vara klar på bara 8 arbetsdagar. Helt otroligt vad bra! Då kommer det i framtiden inte att bli några somm helst problem att bevisa våldtäckt, det är ju bara att kontrollera om kontraktet är påskrivet och kontrollerat. Busenkelt! 

Seriöst, hur kan skillnaden mellan våldtäckt och inte våldtäckt vara så svår att se. "Jamen, hon ville ju ha sex först" Det behövs alltså en lag som talar om att ett Nej är ett nej, någonting som i alla fall jag fick höra redan på lekis. 




Så hur går det för er två då, har ni kommit någonstanns?"
"Nja, eller alltså jo då. Nu vänar vi bara på att kontraktet ska kontrolleras"
"Åh, nämen så pass alltså, vad rolig för er. Tänk jag visste att ni skulle passa bra ihop"

*Nejmen så tokigt, vem kan ha kommit på en sådan lag? Helt crazy alltså!

BitchFrida

Min vän Frida har precis bestämt sig för att dissa Krånge* i morgon, det betyder att jag kommer att få genomlida krångelöpning ensam. Det gör per atomatik Frida till en bitch. Dumma bitch-Frida :( Det kommer att krävas många kakor för att gott göra det här.

*Vidrigt litet ställe med bara skog där vi brukar plåga oss fram genom att löpa i obanad terräng . För övrigt Jennies boplats, det är hon och hennes familj som är byn krånge, det är bara på grund av dig Jennie och ingen anann som jag inte sprängt bort stället  än. 

Mangafigurer är heta

Jag önskar att jag var en mangafigur, mangafigurer är så heta. Jag vill också vara het.

aa !

Jag tänkte skriva ett jätte intressant och roligt inlägg här men sen så fick jag se en film om djurplågeri och tappade lusten . Jag tänker inte ens länka filmen, men nog fan äre nått fel på världen. 

Ärtor och månar

Idag koma Maria fram till någonting viktigt.

Jag: det finns inte så många färger men det finns en jäkla masa objekt.
Maria : Nej då! Bara ärta och måne.

Den ja, den va ny. Jag som trodde att alla substantiv var objekt, så fel man kan ha



Samtalet är helt taget ur sitt samanhang så försök inte nes förstå varför vi diskuterade detta.

vafan?!

Dagens introlåt : Don't fall in love - Danko Jones

Och va fan tror jag att jag håller på med !? Här sitter jag vid datorn när jag helst borde sova. Skärp mig förfan!

Plommon sex

Idag försökte Maria vara rolig, ni kan ju tänka er hur det gick.

Hon börjar helt oprovocerat - åtminstone minns inte jag någon anledning - berätta för Lina och mig om problemen med Plommonsex. Alltså sex mellan två plommon. Lina är den som har svårast att hänga med i resonemanget. "Men va? Asså plommon lever väl inte?"

Maria får ett smärre skrattanfall men fortsätter med att förklara någonting om att de får sticka egna nya hål, eller nått lika idiotiskt. Lina blir mer och mer fundersam och känner sig tvungen att flera gånger påpeka att hon inte förstår vad Maria pratar om samtidigt som hon fortfarande insisterar på att plommon inte kan ha sex eftersom de inte lever! Det var faktiskt länge sedan jag hade så roligt.



Hela idén med tankar om plommonens sexualitet kommer från Sacha/Sasha/Sascha* eller möjligtvis från Jenny. maria hade alltså tagit resonomanget, vilket faktiskt inte gjorde det mindre roligt.

*Hjälp hur stavar man det ! Varför heter inte alla små flickor Anna, det hade varit lätt och bra

diminish

Vår träningsgrupp har minskats drastiskt de senaste halvåret, idag bestod den av mig och min bror. Det går utför mina damer och herrar. Vilket påminner mig om ordet diminish som jag har som glosa till i morgon.

Men mn, jag är glad ändå jag, för vad skulle jag annars vara ?

En fjäre bokstaven

u kanske inte viste et men en fjäre bokstaven i alfabetet är numera borttagen . et är staten som har beslutat etta och et kan inte överklagas. Jag ber er ärför att genast upphöra me använanet av enna bokstav. Straffet för använning kommer att maximeras till 2 års fängelse. Men bli nu inte eprinmerae över etta, et finns ju så många bokstäver.

Ni som heter aniel, aniella, avid, irik eller liknande ombees kontakta lanstinget..

tack


Shoe

245581-28


You're secretly in love with my shoe, aren't you?

Staten har ändrat våran gata :O

De har bytt namn på våran gatuadress! Det är hel skumt, i går fick vi ett brev hem där staten meddelar att de valt att ändra vårt husnummer. ochinte lite heller, förut hade vi 2027, nu har vi 8! Vafan? Drastiskt alltså! Får de göra så?


Svampbobs telefonnummer

Vet ni va? Någonting fruktansvärt roligt har hänt mig. Det här var nämligen så här att jag var påväg tillbaka från gympan nären lapp plötsligt uppenbarar sig på golvet framför mig. Jag känner en onormal nyfikenhet om vad som kan tänkas stå på lappen och jag böjer mig, mot bättre vetande, ner förr att ta upp den. På lappen står det Svampbob och så ett telefonnummer.

Förstår ni vad det här betyder!? jag har Svampbobs telefonnummer! och jag som inte ens visste att han hade  telefon. Mitt liv är fulländat! Snart svampbob, mycket snart kommer det att plinga till i din telefon :D

Onödigt

Idag har jag slösat en onödigt massa tid på att dra onödigt många husvgnar till oonödigt många vinterparkeringar. Det var för övrigt ett onödigt kallt ställe fast att jag hade onödigt mycket kläder på mig. Suck vilken onödig dag !

Men vad gör man inte för att samla in pengar till klubben?

Pappa

Pappa: Men vad är det här som ligger och dräller!?
Åhnej, suckar alla, och tänker att han är på sitt pedantiska humör. En halvminut senare kommer han ut i köket i följande outfit:


245581-41


Det var en fruktansvärt rolig syn

Snö! :D


Es schneit ,



Det snöade igår ! Weeeeeeeeeey Snö Snö Snö ! :D


245581-43

245581-42
Du ser det snö du ser det snöa det var väl roligt hurra !

Il Neige !

Så kom vinden,..

Idag hände någonting högst intressant.

Jag var nämligen på väg till bussen, eller snarare så hade jag just kommit fram till busshållplatsen och ställt mig bredvid min syster. Jag skulle faktiskt precis börja klaga på hur dåligt mitt Geometriprov* hade gått men först tänkte jag sätta upp håret. Och det var då det hände, jag lade nämligen ner mitt block i vilket jag hade stoppat alla mina papper om Djingis Khan och Mongolets utveckling, det var inte lite papper det kan jag ju säga. 
Då kom vinden. Och alla papper flög iväg, precis alla alltså, över hela gatan. Och jag och min syster sprang efter och jagade dem medan vi försökte att inte skratta ihäl oss. Och alla andra stod och glodde. (Tack för hjälpen alltså)
Det var det absolut fulste som har hänt mig på länge. Kan ni tänka mig där på busshållplatsen springandes efter alla mina  papper som envisades med att flyga iväg precis innan jag skulle ta dem.  Herregud ! Det här måste betyda att någon där uppe måste älskar mig.

*Bör läsas Geografiprov

Min syster är en valross

Igår kallade jag min syster för en valross, jag vet inte ens varför, konversationen gick ungefär såhär

Syster "Människor som vet allt om en är ju lite läskiga"
Jag "Ja, de kan ju misstolka och inte få speciellt höga tankar om än.Det är ju jobbigt, man vill inte att folk ska veta allt. Du tillexempel du kan ju inte ha speciellt höga tankar om mig, fast det gör ju ingenting för du är ju en Valross!! ... Tystnad ....Asså . hahahaha Altså jag borde egentligen sova mer och prata mindre"

Samtalet började i vanlig samtalston men ju mer jag kände att jag tappade greppet om vad jag sa, ju snabbare pratade jag. Jag måste lära mig att hålla tyst.

Det smakar bra

Det går en arg människa upp för trappan, det går en arg människa förbi mig, och nu smäller den arga människan  i dörren till sitt rum. Den arga människan är min bror. Det var inledningen.

Nu  till brödtexten
Jag inleder med orden. Sedan bar det sig inte bättre än att det var lunch.Jag och två av mina vänninor* har en speciell förmåga att sitta kvar fruktansvärt länge i matsalen Här följer ett citat som bevisar precis hur lång det har gått "Men ska vi inte gå nu?" "Gå? Nej vi har ju inte ens varit här en timma än!" 

och nu slutet
 Summan av kardemumman blir att min elaka bror är här och läser över min axel. därför måste jag genast fara till Sibirien på hälsosemester.


En fotnot
*Jag tycker om det ordet, det smakar bra.

Nej, världen

Nej världen jag bryr mig faktiskt inte.
För hur skulle jag kunna orka när jag inte vill,
eller vilja när jag inte orkar.
Motsägelser är världen
ta dem tll dig är du snäll.




245581-27

Dagens ord

Dagens ord; Permafrost

Permafrost är ett mycket amvänbart ord, det är exempelvis väldigt lättsjunget. Permafrost, peeermafrost, pepepermafrooost Permafrost...

Åsa den fabulösa tillika allsvetande berättar om sin betydelselösa dag.

Ni kanske har lagt märke till att jag bara sitter här och skriver onödiga inlägg, well det beror på att jag inte har någonting annat för mig. Förutom att plugga och i ärlighetens namn så sitter jag hellre här än pluggar. Det var en högoddsare. Och på grund av detta fakta så ska jag nu publicera ännu ett onödigt inlägg, det ska heta. Åsa den fabulösa tillika allsvetande berättar om sin betydelselösa dag.  

Åsa den fabulösa tillika allsvetande berättar om sin betydelselösa dag. 
Jag vaknade halv elva, vilket betydde att jag sovit i nästan 11 timmar. Jag tycker inte om att sova så mycket det ger mig huvudvärk, mest för att jag är en misslyckad tonåring.* För att bli av med min tunga huvud bestämde jag mig för att ge mig ut och springa. Men först var jag tvungen att bada min katt, Mysjkin. Mysjkin gillar inte att bada så det är inte alls speciellt lätt att bada honom, men idag var det verkligen nödvändigt. Så jag bade honom alltså. Och sen sprang jag. Jag hittade en högst intressant stig att spring, den ledde ingen vart alls :O (Anteckna intresseklubben!) Sen kom jag hem, sen duschade jag. Sen lagade min bror och jag mat. Mest min bror faktiskt, min far tycktes tycka att det var han som borde ta ansvaret för maten. Jag höll bara med jag. Sen åt jag . (oooh vilken högoddsare) Sen pluggade jag franska sen gav jag upp franskan och nu är jag här.

Tack för mig

*Alltså jag är inte alls en optimal tonåring, jag är kvällstrött, morgonpigg, jag älskar min mamma och kommer bra överrens med de flesta av mina syskon. VAFAN är det för fel på mig? 

Åsas tal

Det har varit en jobbig vecka. Mest för att min svenska lärare tvingade mig att hålla tal i Torsdags* . Jag höll om att lastbilstrafiken måste minska till förmån för godstågen. Det tycker jag är en bra idé nämligen. Jag blev sådär löjligt nervös helt utan anledning och inte blev det bättre av att Lina kom med ett mindre begåvat tips innan. "Föreställ dig att alla är nakna!" Ni kan ju tänka er hur mycket hjälp jag fick av det! Efter att jag dissat det tipset så kläckte Maria ur sig "Strippa så får de annat att tänka på!" Ja, gud vilken bra idé!

I alla fall så gick det ganska bra att hålla det där talet utan att jag följde tipsen, tror jag i alla fall, jag kan så här i efterhand inte komma ihåg vad jag sa :O Berg lugnade mig med orden "Det gick bra Åsa, du upprepade bara ordet lastbilar lite för många gånger i slutet." Skönt att det är över nu.

Men det mest otroliga med hela den här tal-grejen är inte att jag faktiskt lyckades hålla ett hyfsat tal utan att min käre svenska lärare faktiskt kallade mig Åsa. Aldrig förut har han använt mitt förnamn, jag har varit Kempe eller till och med Kempes syster alla andra lektioner. Jag undrar vad det betyder?






'*Jag får stava veckodagar med stor bokstav om jag vill!

Tack och förlåt inlägget

Igår kom vi fram till något under lunchrasten, nämlisch att jag borde blogga oftare. Det var Jenny- (må alla himlens änglar sjunga för henne i evighet, även om detta skulle kunna vara irriterande i lääängden* )-  som sa så. Det gjordegenast Jenny till en bra människa. Därför ska vi inleda det här inlägget med att tacka Jenny - (må alla himlens änglar sjunga för henne i evighet, även om detta skulle kunna vara irriterande i lääängden* ) för att hon läser min blogg. Tack Jenny (må alla himlens änglar sjunga för henne i evighet, även om detta skulle kunna vara irriterande i lääängden*. )

Jag vill också inleda det här inlägget med att be om ursäkt. Förlåt mig Martin, för att jag icke nämde att det faktiskt var du som indirekt - genom att påverka mig, så att jag kunde påverka min syster så att hon kunde påverka naturettorna - är den som ska få äran för att alla naturettor idag spelar Vetgirig. Förlåt mig Martin.

Men oj oj oj nu blev ju inledningen så lång att den tog upp all plats, attans! Adjö nu

*tänk er en mässande röst.


Är ett äpple en frukt eller vad?

Folk har en tendens att säga konstiga saker till mig. Min bror tillexempel, låt oss kalla honom Aron trots att han inte heter så. Så här sa han igår.

Aron "Jag vill ha en frukt"
Åsa  "Ta ett äpple då?"
Aron "Det är ju ingen frukt!"
Åsa  "Eh, nähä, vad är det då?"
Aron "En möbel!"

Hjälp

För mer Aron-citat tryck här

Tack, Libresse!

Har ni tänkt på hur otroligt roligt det är att ha mens nu för tiden ? Sen Libresse lanserade sina nya desgin bindor ler jag mig igenom varje menstration, det är helt underbart att varje gång möta dessa Vackra förpackningar! Jagmenar i normala fall avskyr jag att ha mens, men nu Aaah, är det underbart. Man känner sig bara Så moderiktig och cool helt enkelt. Tänk att någon äntligen har kommit på någonting nödvändigt att lägga pengar på. Specialdesignade bindor, jo jag säger då det ! Kan det bli bättre? Kan något som förut kännts så obekvämt någonsin bli obehagligt igen. Inte med dessa bindor inte. Jag vill tack Libresse, för nu längtar jag till mensen varje månad. Tack Libresse, för att ni vet var ni ska sattsa era pengar!
245581-35

talet

En blond flicka kommer fram till mig och frågar
"Hur går det med talet?"
"Talet?"
"ja"
"Vilket tal?"
"Talet!"
"Va?"
"Talet"
"Vilket?"
"aargh... 3+7"

Det följer en förvirrad tystnad.
"10"

Varför säger folk så tokiga saker till mig !


Okej, så här i efterhand förstår jag att det var det tal jag kommer att tvingas hålla på torsdag som hon pratade om.

Inte så korkad som alla säger

Idag kom min mattelärare fram till mig, observerade mig en stund medan jag löste min ekvationer och säger sedan.
" Du är inte så korkad som de säger du"
"Eh, va? Vilka säger att jag är korkad?" Replikerar jag, en aning förvånad och en aning road.
"Javisst, det står alla på rad och pekar och skriker, Hon är korkad, Hon är korkad!" Han illustrerar fint men tystnar snabbt "eh, nej då. Men det här går ju bra det här" Sedan vandrar han i väg.
Jag sitter kvar som ett frågetecken.
Vafan?

RSS 2.0