Underbart, fanatstisk, perfekt

Jamen vad bra, underbart rent ut sagt ! Fantastiskt. Jag har glömt min mattebok på Statoil. Kunde jag gjort någonting mer taktiskt? I morgon har jag nationelltprov.


Hur lyckas man glömma en mattebok på Statoil? Jag bara frågar! Men jag är nöjd, helnöjd verkligen. Kul,

"Ja, men va bra att matteboken inte igger i din bil. Men om du ursäktar så måste jag gå in i en djup deprission nu. Hejdå"
"Okej, jamen va fint. Hej"

Jag gillar det! Verkligen. Vad bra. Hoppas kassakillen har det skojigt med adragradsekvationerna. Wow vilken natt han kommer att få. Han och matteboken i ett hörn, liksom.

Men vad jag verkligen funderar på är varför han inte sa åt mig, ni vet någonting i stil med "Öh, hörre du tjejen. Du lämnade din mattebok i kassan!" Det hade jag uppskattat.

Jag går bara in i det här hörnet och gömmer mig


Korv

Hej, här sitter jag på skolan och låtsas att jag jobbar. Låtsas att allt det som jag skriver här egentligen skrivs i min historia uppsats. Smart va? Nu ska jag skriva ner lite onödigt dravel och sen ska jag på - hör och häpna - sex och samlevnads lektion. Det ska börjas i tid!

Onödigt dravel
Jag skriver det här så fort jag kan, kanske tror sandra, som sitter mittemot, att jag är duktig då. Det hoppas jag, då kanske hon blir avundsjuk :) Hon frågade om jag ville vara med henne och Robin ikväll, då sa jag att hon var äckligt. Förlåt, det menade jag inte. Sandra du är inte äcklig! Bra nu är det avklarat över till nästa ämne. Vilket är korv.

Så här säger Wikipedia om ämnet. En korv är beteckningen på ett långsmalt objekt med cirkulär omkrets och rundade ändar. Med korv avses vanligen en livsmedelsprodukt som oftast innehåller kött. Korv består av skinn och fyllning. Skinnet kan vara animaliskt, det vill säga rengjorda tarmar från slaktdjur (kallas fjölster eller fjälster) eller syntetiskt av t ex sojaprotein och viskos. Fyllningen i en korv består oftast av köttblandningar som är kryddade med för korvtypen specifika kryddor. Idag finns ett brett utbud av vegetariska korvalternativ, ofta tillverkade av sojaprotein


Ursäkta att jag stör dig hela tiden sa Sandra skuldmedvetet. Då tänkte jag skälla ut henne och tala om för henne att det är jävligt dålig stil att förstöra för mig när jag är så sjukt ambitiös. Men jag kunde inte ljuga.
Jag bloggar
Då kallade hon mig ungjävlel :)

Bra gjort, utbildningsplanerarna

Och vem fan är det som ha kommit på de nya Gymnasie- och högskolereglerna. Ni vet den där som gör det näst intill omöjligt att komma in på den högskoleutbildning man vill. Dessa meritpoäng som bara höjer kraven och tvingar folk att läsa vad de egentligen inte har lust med. Och de nya antagningsreglerna för högskoleutbildningar, om man har läst upp ett betyg på komvux har man mindre chans att bli antagen på en högskoleutbildning. Hur har de tänkt då? Låt oss tvinga ungdomarna att bestämma sitt framtida yrke så snabbt som möjligt, gör det sedan omöjligt för dem att ändra sig! Bra tänkt. Mer krav, stress och press är precis vad skolan behöver.

Vad är det för ett ljushuvud som kommit på denna idé? Jag bara frågar. Inte fan kan han ha gått i skolan de senaste 100 åren i alla fall.

God natt already

Jag jobbar egentligen matte, enda problemet är att jag har gett upp den. Idag har jag lockigt hår, det är Marias fel/förtjänst. Jag gillar det. Mamma letar efter den satans handkrämen, hjälp vad hon skriker på mig om den där handkrämen som jag  inte tappat bort. 

Grattis min valross <3

Idag fyller min valross till syster 16 år. Grattis fula barn, jag älskar dig :)



image118
En äkta Bröstköttsklaffsare är hon


Det

Jag är inte i Kalix där jag borde vara. Jag blir less, jag har precis åkt bil med Jennies bror (vilken just hade köpt en ryktborste åt katten), jag kollar för tillfället på moln på SMHI:s hemsida, jag är täppt i näsan,  i morse spelade jag bandy med tremeterskillarna - fan vad bra jag är på bandy - , jag måste duscha i kväll, jag vet inte vad jag ska ha på mig i morgon. Jag vill åka till Kalix. Grattis zunk! :)

Tack

Åsas distanskurs - Bli en bättre människa

Människor i allmänhet och människor i min närhet i synnerhet har en tendes att så att säga  vara dåliga människor. Det är naturligtvis inte bra, det är ostimulerande både för mig och för männskligheten. Det är just därför som jag vet att Åsas distanskurs - bli en bättre människa är ett vinnande koncept!

Steg 1- Trevlig i alla lägen

Finns det något värre än otrevliga människor? Sura kommentarer och otrevliga blickar, vissa människor verkar helt enkelt ha bestämt sig för att det är rätt väg att gå. Så är emmellertid inte fallet. En bra människa är nämligen alltid glad, trevlig och hurtig!

Varför?
Jo mot främlingar bör en bra människa alltid vara så trevlig som möjligt, då det första intrycket kan komma att avgöra den framtida relationen till främligen. Varför man ska vara trevlig mot sina vänner säger ju sig självt, är man inte det kan ju misshandel bli följden. (detta gäller i synerhet mina vänner).
             När det gäller främlingar som man med största säkerhet inte kommmer att träffa mer i sitt liv, exempelvis medmänniskorna på en buss, är det också väldigt viktigt att bete sig trevlig, ett leende lyser inte bara upp livet på de som får det utan också på den som ger det!

Steg 2 - Döda fördomarna

En bra människa har aldrig fördomar. Helt enkelt för att en bra människa älskar alla andra människor. För en bra människa finns det bara en sorts människor, de goda. Alla är goda innerst inne och därför väljer varje bra människa att inte se yttre skillnader! Därför är det alltid viktigt att ställa upp för andra, även om det gäller något man absolut inte vill. Är det möjligt att leva utan fördomar tänker kanske ni? Ja det är det, säger jag! En bra männsika bygger nämligen  aldrig sina åsikter på fakta och därför kan inte felaktig fakta leda till fördomar. Underbart va?

Detta var steg 1 till och med 2 i min kurs. Kommande steg kommer att publiceras framöver. Nu vill jag att ni alla blir goda människor! Särskillt du, Sandra

The swan of happiness

Idag har både Torsten och jag dyrt och heligt lovat att verkligen plugga, ändå har vi då och då stött på varandra i vårt stora barnhems hus och hälsat saker som "Hej, hej, jag ser att du inte pluggar du heller Ska vi koka oss lite te?". Jag är omotiverad.



Svanen


Det här är kylskåps-svanens kusin :)

I bland säger vi till mina små bröder att vi ska ringa Supernanny om de inte skärper sig snart.

Einar: "Harald, om Super Nanny kommer hit så dödar vi na'!
Jag tvivlar inte på det..

Kaotisk middag

Kära vänner jag ska börja med att berätta om familjen Kempes inte fullt så harmoniska måltid.

Det hela började med att jag stolt visade alla vilken fin svan jag hade ritat på kylskåpet. Pappa fick ett mindre samanbrott då han inte tycker att folk ska rita på kylskåp. Till sin lycka märkte han, efter att ha suddat ut halva svanen, att den var ritad med Whiteboardpenna. Naturligtvis blev jag alldeles förkrossad över min förstörda konst, varpå min lillebror fyller i svanen igen. (dessutom gjorde han ett halvhjärtat försök till att rita av min svan men gav upp efter ett ynka streck. - Min konst är för stor för honom!)


Tyvärr anväde han inte en whitebordpenna utan en permanent spritpenna. Ajdå. Jag påpekar detta för matbordet. Då utbrister Inga
              "Åh, men den använde jag ju också, inte visste jag att det fanns en withboardpenna heller!"  Vi tittar alla på den anka som inga - i ett försök att nå upp till min konstnärliga nivå - ritat på frysen. Nu får pappa ett riktigt utbrott och flyger upp från sin plats vid bordet för att hämta T-sprit. Alla andra vid bordet håller vid det här laget på att förgås av skratt.



Några minuter senare har pappa utplånat alla spår av Svanen, ankan och strecket.

Förmanande säger han till mig "Rita inte på kylskåpet ens med withboardpenna i fortsättningen, det kan ge de andra idéer."

Det är tråkigt att bo här.

Medelpad classic och Frida

Idag har världens bästa skidåkar åkt medelpad Classic.  2 mil har hon tagit sig igenom! Till sin hjälp hade hon Lina, allt blir så mycket roligare när man är två serrni :) Åsa och Lina är förmodligen världens bästa skidåkerskor, då de både höll sig på benen hela loppet* och klarade tidsgränsen (som i och för sig gick ut efter 6 timmar, men ändå. 6 timmar föresten, vem åker 2 mil på 6 timmar!? Lite skumt)

Ja,ja efter loppet bjöd Frida in sig till mitt hus - vilket hon fortfarande efter 10 års vänskap tror är ett barnhem, - och vi satte raskt igång med vår filminspelning, Expedition Vildko III, jag är riktigt nöjd med resultatet det måste jag säga. Sen spelade vi geni med min bror Torsten - vilket Frida tror är ännu ett barnhemsbarn- tyvärr vann Torsten.

Å:Vad är det som kommer lastat i leken "ett skepp kommer lastat?"
F:Va vilken konstig fråga!?
Å:Det är en kuggfråga
F:KORV!
Å:VA!? Hahahah
F:Är det inte, jo det ÄR KORV !
Å:Hhahahahha
F:Det är ju korv, eller nej. KORVMACKA!
Å:-här är jag halvt kvävd av skratt-
Men det är ju KORV eller nej BANANER!

Svaret var: ord

Därefter hann jag även med ett litet hysteriskt samanbrott då jag halvkvävd av skratt sa att min bror såg ut som en grekisk gud och därför var ful. Jag vet inte riktigt varför, förmodligen blir jag lite galen av fysisk ansträngning. Dessutom hann jag med lite psykologi och lite franska.

Det har varit en bra dag

*Märk väl hela loppet, efter målgången är en annan sak.

Naturettorna och kärleken

Oj nu har jag hamnat här igen . Jaja, nu när jag ändå är här kan jag lika gärna berätta om fenomenet Naturettorna.

Vi känner dem alla som de irriterande människorna som skriver onödiga inlägg på first class, och att allt inte står rätt till i deras förvirrade huvuden har varit klart en längre tid. Det nya med dessa naturettor är att de nu plötsligt börjat förälska sig i varandra. Ingen vet riktigt varför men kärleken spirar verkligen inom den klassen, en måndag var de bara ihopparade två och två på ett mystiskt men ganska mysigt vis.

Det finns egentligen bara två rimliga förklaringar till detta

1. Det ovanligt varma vädret har fått de förvirrade ungdomarna att tro att våren redan är här.

2. Pelle* lät dem labba i hop kärleksdrycker på Kemin"Smaka gärna, den här Saltlösningen är helt ofarlig"

*Bör utläsas Herr Kemilärare


Jag orkar inte skriva någonting, för jag är trött. På allting, dessutom är jag vis nog att inse att det inte blir bättre.
Snart ska jag baka chokladbollar, men först ska jag gömma mig själv och glömma allt jag någonsin lärt mig.

Igår var jag hemma hos Lina och käkade Tacos, vi överdrev matmängden en aning. Vi trodde helt enkelt att männen med smeknamnen skulle äta mera. Nu står vi här med 1 kg köttfärs.  

Jag är inne i en livskris just nu den artar sig på följande sätt:

- Allt plugg framkallar oerhörd ilska, och en stark vilja att förstöra saker
- Jag känner en oerhörd lust att dansa som en galning jämt och ständigt
- Jag kan inte hålla munnen stängd utan måste slänga ur mig konstigheter
- Människor i allmänhet irriterar mig
- Jag är förälskad i Herkules (Herkules finns inte, det är inte bra)
- Jag vill skrika (men vågar inte störa grannarna)
- Jag anser att allt borde kretsa kring mig
- Jag tror att min syster är en valross

Allt detta kan få mig att verka en aning, instabil.
Det är tur att min syster är en valross, annars skulle ingen älska mig

Au revoir

Fuck off Valentins day

image116

Torsten


"Men varför är det ingen som skriver till mig på msn idag då? " Frågar hon sin vise bror
"Tja, du är ju ganska ful"

Tack Torsten <3


Skidskytte

Idag gick jag orädd fram till min naturkunskapslärare och förklarade läget

"Thomas, idag krockar mitt liv med din lektion"
"Eh, jaha?"
"Ja det är skidskyttestaffett klockan 14:00!"

Naturligvis slutade det med att Thomas öpnnade en annan sal (bakom lektionssalen) och lät Sandra och mig titta på en uråldrig TV som stod där.

Än en gång har jag gjort världen till en bättre plats

PS. i det rummet fanns ett skelett, han hette Benjamen och tafsade på mig!

Blivande ekonom

Min yngsta lillebror har plötsligt fått för sig att han absolut måste köpa en ny svindyr mobil, mamma försöker övertala honom genom att tala om för honom att han kan göra en massa annat med de pengarna istället.

"Ja! Då kan jag börja spara nu och då kommer jag att han 7000 till nästa sommar då vi ska till Finland med fotbollen. Och då kan jag spela för allt på båten!"

Eh, ja,  en blivande ekonom kanske?

Heta reflexer

Jag och min syster sitter och jobbar matte då pappa plötsligt kommer in.

"Hejsan flickor nu ska ni få varsin het reflex!"



Sitter här och tänker på alla er stackare med normala pappor.

Tack


Nej nej

Jag sitter inte alls vid datorn istället för att plugga mattte, sluta upp med dessa konstiga påståenden.

Uttråkad, inttråkad. Ät mig förvirrade jag.

Au revoir







Sandra filosoferar

Jag gillar att ringa en signal till folk, för då kostar det inga pengar också kan man bara säga att man ringt fel. Det är roligt. Titta nu ringer han upp.

Åsa



Jag lever på min skönhet


image115


Är vi inte alla avundsjuka på Åsa så säg? Är hon inte bra sötare än mig? Har hon inte större intelligens, du vet ju inte vart du har huvudet ens. Nej Åsa hon är nog så bra. Henne skulle man gärna vilja va!





Love your self, cause love is for suckers







Vilken helomvändning, Patrik!

Nu hatar Patrik mig igen, HerreJesus vilken helomvändning! Som straff har jag krymt Patriks ko (den under rubriken Nämen) Pilutta dig Patrik. !

Idag började jag dagen med över en timmes bussresa (vilket alltid är lika trevligt) för att sedan spela teater hela dagen. Jag spelar butler, vilket ni naturligvis undrade.

Jag är ganska bra på att spela butler, eller väldigt bra faktiskt. Och även om jag nu inte är det så kommer ingen att säga någonting eftersom att alla älskar mig där**. DIO är länken till all kärlek det säger jag bara. (Testa själv att tala om för alla att DIO är din gud, alla gamlingar kommer att avguda dig. Kom igen det är värt ett försök)

Igår var jag på bio* med Sandra och Lina. Efter bion sprang vi vår vana trogen genom stan. Mitt på gatan. Vad ska man annars göra efter ett biobesök liksom?. Sandra lärde mig dessutom att plural formen av bio är biosar. Tänk så lite man vet.


Jennie"Titta vad stora de här byxorna är!
Hon visar genom att dra i linningen
Åsa "Wohoo!"

Jag vet inte själv varför jag reagerade med att skrika ut min glädje. Kanske var det Jennies troskant, kanske är det bara så att jag inte kan kontrollera vad jag säger överhuvudtaget..

*Cloverfield vad var jag såg om ni nu mot all förmodan undrade. Den var rätt bra, en aning orealistisk kanske? Fast vad vet jag, jättespindlar kanske är väldigt vanliga i USA..

**Utläses på teatern

Halt som ålar

Dagens introlåt. Deep and Dark - scorpions



Idag är familjen Kempes bilar fast på gården. De kan inte komma någonstanns för vägen är hal som en ål och gubben som brukar sanda är sjuk. Men jag antar att värre katastrofer har inträffat.

Följande saker har jag hunnit lära mig idag

* Vad Erika heter i efternamn
* Att Greker ofta åker till Estland för att halvnakna heja fram skidåkare
* Att Patrik ska sno Järdalens mössa
* Att Svt ofta ignorerar intelligenta  frågor om vad greker gör i Estland.
* Att sparkarna på ICA är en källa till osämja
* Att jag borde bli dansös på heltid.

Tack


Tack Patrik och Aftonbladet.se

Hej, världen
Jag är hemma nu, vid min egen dator vilken befinner sig på en alldeles lagom höjd*. Jag vill börja dagens inlägg med att tacka Patrik både för att han inte hatar mig och för den fina ko-bilden. Tack Patrik.

Så till till viktigare saker, vad händer i världen idag? Till hjälp med denna programpunkt har jag använt mig av den otroligt informativa sidan Aftonbladet.se. Vilken är en webbupplaga av papperstidningen Aftonbladet, ni vet den där tidningen som bara skriver om relevanta saker med stort nyhetsvärde. 

Den första världsnyhet jag vill uppmärksamma är det faktum att den ständigt aktuella frågan 'vem  kommer att bli Världens sexigaste fotbollsspelare?' snart kommer att få ett svar. Hejja Bruno Liljefors det säger jag bara. Jag återkommer naturligtvis med mer detaljer i takt med att omröstningen fortgår. Men Henri, Beckam och Ljungberg ligger än så länge i toppen så mycket kan jag säga.

Vidare kan jag berätta för er något som kan komma att rubba hela er existens TV-bonden Karl Petter har en hemlig flickvän! HerreJesus vilken nyhet jag tror att jag smäller av!

Jag kan också berätta att man faktiskt kan få se Paris Hiltons kärlekshälsning på Webb TV om man besöker de ovan nämnda sidan. Det är strort mina damer och herrar, mycket stort!

Men jag vill avsluta med den största nyheten av alla. Det som jag personligen känner att jag får störst utbyte av att veta nämligen att: Jack Nicholson behöver använda Viagra när han har gruppex! Tack aftonbladet för upplysningen! <3




*Patriks dator befann sig alltså ovan på ett av skolans skåp om någon inte förstod det förra inlägget. Vilket kanske var lite för surrealistiskt för de som inte befann sig på platsen.

Nämen?

Goddag! Patrik är snäll han håller i datorn åt mig för jag är så kort. Han håller i den med ena armen men nu börjar han få träningsvärk. SVAGA POJK ...NU börjar PAtrik så snart åker datorn upp på skåpet dit jag inte når. Men man vet aldrig för ha har viss..
Och nu fick hon inte kriva mer! Nu tog jag (den fula pojken patrik) min dator, och kännde plötslig en otrolig makt när jag insåg, jag kan skriva VADSOMHELST på Åsas blogg, och hon kan inte stoppa mig! Moahahahaaa

Först och främst skulle jag vilja försvara mig, jag är inte så svag som jag ser ut! Eller jo, men jag ser inte så svag ut! Jag har extrem träningsvärk i hela kroppen överallt hela tiden! Och min dator är så tung. Ooja!

Soo, what to do, what to do, what to do??
Ska jag ta mig tid att lära mig nåt? Nej, gud va onödigt. Jag kan i en detaljerad sammanfattnign beskriva mitt hat mot Kempes syster den äldre, men de skulle ju vara onödigt, eftersom jag hatar henne inte så förfärligt. De skulle ju vara slöseri på hat, på en så helt onödig person. Jag kan ju sitta här och vänta tills min fantasi kommer på något fantastiskt intressant att skriva om. De kan ju ta ett tag ja. Så jag tar och lägger in min favoritbild, och sen tror jag jag lämnar tillbaka bloggen till sin ägare

image112

Ooj va läcker den är! ;P

(Amagaad vad är de som är fel med texten?)

Je suis Suédois, je parle suédois

Idag hällde Sandra vatten på mig när jag sov, idag red jag på Frida, idag ska jag plugga galet mycket franska.




Mais il faut acheter un frigo d'abord
Au revoir


Trumman och jag

Jag har en trumma, shalalalala för jag har en vacker trumma och själv är jag också vacker. Kan det bli bättre?




image111

Bio

Jag blir lite rädd för mig själv för vet ni vad jag har gjort i stället för att plugga ? Jo jag har skrivt en saga, visserligen på engelska men i alla fall. Vad är det för fel på mig?

Igår var jag, männen med smeknamnen*, Lina och Carro på bio. Tyvärr var filmen väldigt orealstisk, väldigt amerika älskande och totalt värdelös. National treasure se den inte. Men det var skoj ändå.

Det finns ju så mycket man kan roa sig med på stan om man är under 18. Verkligen. Man kan tillexempel sätta sig i en bil be chauffören köra 50 meter, kliva ur bilen. Se en medpasagerare glöma sin väska i bilen, se honom springa efter bilen, kancka som en galning på rutan, se bilen köra i väg ändå, se medpassageraren rusa efter den, öppna dörren när bilen stannar för rött ljus och slutligen få tag i väskan. Allt detta för att upptäcka att Mc Donalds är stängt.

Tack för det

*Jag vet inte riktigt vad det beror på men pojkarna verkar ogilla sina riktiga namn stark ;)

Bite your head of

I know you like me, come on, come closer so that I can bite your head of


Betty

Inte-pluggar

Vet ni vad som är roligare än att plugga franska?

Här kommer ett urval

Stoppa huvudet i en hink med ålar
tillverka dockor av halmstrå
fråga folk om de gillar gurksallad
Lägga sig på golvet och spela död
kasta tomater
skriva på sitt ben med tuschpennor
försöka fundera ut hur "tusch" stavas
hoppa jämfota genom skolans korridorer
Tävla i kroppsstrumpa
titta på folk som tävlar i kroppsstrumpa
Fotografera folk som tävlar i kroppsstrumpa
cykla på is
åka spark på grus
inte-plugga franska


 


Hockey

Jag var på Hockey med Sandra i måndags. Vi (och då särskillt jag) var ytterst fokuserade och riktigt inne i matchen. Jag satt tillexempel och stirrade in i ingenting tills det att Sandra påpekade att alla spelare inklusive pucken befann sig på andra sidan. Det var en tråkig match, det enda roliga i hela matchen var faktiskt mannen som klappade i händerna så att han såg ut som en jävla duva.

Sandra och jag Sprang hem från Hockeyn som de blådårar vi är.


Det mina damer och herrar var dagens intresseboll

TIMRÅTAVLAN

Ni vet den där känslan som man får när man råkar gå förbi en stor tavla föreställandes en karta över Timrå i skolkorridoren. En tavla som helt oskyldigt står lutad mot väggen. Ni vet känslan av att bara vilja ta den och bära i väg med den. Gå genom korridoren bärandes på den gigantiska Timråtavlan och bara lårsas att man är på väg någonstans med den. Ta med den in på lektionen för att ställa den längst framme vid whiteboarden och låta den stå där hela lektionen. För att sedan på rasten bära tavlan genom skolan igen och föra den till slutmålet. Rektorns dörr.

Sandra och jag följde våra instinkter bara, och Rektorn blev säkert överlycklig över den fina tavlan.

Tavlan <3

hej och välkommen till bortslösad-tid.se vad kan jag stå till tjänst med?

Livet är lite orättvist just nu, mest för att jag har ont i magen. Mest för att jag är trött och mest för att jag har franska prov snart. Jag har haft typ en ledig timme på hela veckan. Den har jag sovit, därför har jag inte kunnat blogga. Förlåt mig eller dö.

Nu ska jag sova och om ni är snälla återkommer jag i morgon


Porr

RSS 2.0