Mot oändligheten och vidare

I morgon far jag, mot oändligheten och vidare! :D

Först Malmö på Dio-konsert <3

Sen SwedenRock :)


Fast innan allt blir det till att åka bil ungefär hur länge som helst. I morgon sker detta närmare bestämt, jag hoppas att alla ni som läser detta tar ert ansvar och skickar en massa sms, bara för att lätta upp stämningen :)

Hmhm


Underbara dag

Hej jag heter Åsa och idag köpte jag nya skor, de som Mickaela tycker är fula, tur att de är mina :) I dag väntade jag dessutom på bussen i 45 minuter, det var uttrötande och jag var tvungen att sätta mig ner på den smutsiga asfalten.

Jag åt också på biteline med Jennie och Inga, biteline hävdade att vi beställt 3 portioner vitlöksbröd istället för 1. Dumma Biteline. Dumma Dyra biteline. Dit ska jag aldrig mera gå.

Men det värsta med idag var att jag glömde mitt ytterst värdefulla geografihäfte på stan. Förmodligen på Nilsons, eller kanske på HM? Dumma mig!


I morgon ska jag baka trolldeg och göra mig en degkatt, jag har hört att de är mysiga :)

Min dator kan dammsuga, vad kan din göra?



"Vem är det som dammsuger?"
"Det är datorn"


Eeh, alltså jag tror faktiskt att vi borde se till att skaffa ett bättre kylarsystem till den stackarn.

Hej, glasögon

Hej, Åsa här. 17, blondin, bor på landet. Konstant nästäppa, konstant huvudvärk, feber och hosta. Kul. Snart har jag sommarlov, en vecka kvar sen far jag till Sweden Rock, ni måste alla dö om jag inte är frisk tills dess. Synd att allt ska in innan fredag. Synd att det blåser ute, synd att det var pankakor till lunch, synd att mina ögon stöter bort mina linser. Hej glasögon. Tur att jag sovit hela dagen, tur att Mysjkin legat på min mage.


17 blondin söker man med oändliga
kunskaper inom ämnet kommunismen.
(Helst speciall inriktad på folkmord.)
Gillar mysiga hemma kvällar och
skogspromenader. Endast seriösa svar.
Ps. gärna underkuvad



Fool, fool

Love can be seen as the answer, but nobody bleeds for the dancer


Jofan, allt är fint, alldeles lagom så där. Du vet, lagoma vårkänslor, lagom lat, lagom glad, lagom vacker och lagom smart. Det skulle vara den där halsen då då, men man ska ju inte klaga i onödan och jag har ju halstabletter. Miljontals, i fickan.

Och vädret är ju fint, jag äter frukost på bron när vädret är fint, visste du det? Nähänä, det är så mycket du inte vet du. Och jag är inte klok - fast på ett bra sätt. Visste du det? Nu vet du.

Vad jag har gjort idag? Tjaa, en massa saker. Varit på bogrundet par example* och bakat en tårta till mamma, det är ju ändå morsdag. Skrivit lite på min uppsats också.

Jag känner att det är någon som tar min uppmärksamhet just nu och jag kan inte ens skrika för att få stopp på det. Halsfan, vettu Kanske om jag kastar i mig en miljon tabletter? Oj det här börjar bli obehagligt.
Bäst att ändra taktik och göra praktik hos hon som vet allt, det är oraklet.


* mina språkkunskaper är oändliga 


Fool, fool you've got to bleed for the dancer

den sura kärleken

"Mamma, jag har en 1,5 cm lång lugg som står rakt upp"
"Åh, ja haha det har du ju"
"meh"
"Men jag vet hur du kan gömma det"
"Jaså?"

Mamma satte upp allt mitt hår i en tofs mitt på huvudet, behöver jag tala om hur otroligt vackert det blev?
image134


Kanske är bäst att jag gör det...En bild säger ju mer än tusen ord.

Hej jag heter Pessimist Oscar

Oscar:
Vad tror ni att det är för bär i kakan?
Åsa: Vinbär, hallon, blåbär och....Kärlek!
Oscar:  Jaha så det är därför som
den smakar så surt.




Softboll! :D

Alltså inte för att jag vill skryta men jag är faktiskt sjukt bra på Softboll. Jag är helt enkelt en fantastisk talang! Det finns ingen som jag.  Skulle jag vilja så skulle jag lätt komma in på världstoppen, jag är bra på att slå, på att fånga bollar och framför allt på att kasta! :) Alla som närvarade idag på idrotten kan faktiskt intyga att jag.. suger, är absolut sämst, jag är värdelös helt enkelt.

Okej, så Softboll är inte riktigt min grej. Jag är bättre på andra saker, som att inte spela softboll tillexempel. Det är jag görbra på :)

Idag var min sista gympalektion någonsin, så grymt konstigt.



Sagan om luggen

Sagan om luggen

Det var en gång en flicka, som hette Anna*. Anna hade en väldigt mystisk lugg, den var 1,5 cm lång och stod alltid rakt upp. Flickan tyckte inte alls om sin lugg, som inte ens gick att gömma bakom det andra håret, just eftersom den fanns framför det andra håret. Det enda som var bra med denna mystiska lugg var att den var blond och därför bara syntes om man kom riktigt nära Annas panna. Därför fick ingen någonsin komma nära henne, som en dirket följd av detta så dog hon ensam och olycklig

*Anna önskar vara anonym och heter egentligen något annat.,

Jag vet att ni vill

Så trött så trött så trött

Idag har jag gjort alldeles för mycket, alldeles nyss har jag sjungit för mycket och innan dess har jag pluggat för mycket.

Åh, jag vet att ni vill höra allt om min dag!

I morse sov jag alldeles för länge och när jag väl vaknade kom jag ihåg att jag glömt något. Det var dagens klädkod, svart med någon utstickande färg. Hjälp, ibland kan det vara nog så svårt att sjunga i kör.

Fick springa sista biten till bussen och på Geografin fick vi leka med stenar. Vi kan göra det mesta skoj vi :) Sen hade jag tyska nationella. Agneta placerade mig i en bastuvarm datasal och förväntade att jag skulle prestera på topp. Det gjorde jag inte, men hon är så nöjd ändå nu när hon ska få åka till Tyskland med sin högsta tyska grupp.

Lunchen var god men engelskan tråkig

sen var det hål i en miljon år och eftersom jag är en duktig så pluggade jag samhälle. 

Sen kom Kalle i sin kostym (alla treor har gått runt och sett superlyckligt söta ut i sina studentkläder idag, det har varit fotografering) han sa hejdå. Jag hittade Emma och vi gick med henne till bussen. 

Bussen tog mig till stan och stegen förde mig till Musikbörsen, och vidare till Subway och upp till kören. Sen förde min moder mig hem igen. Och det var det.


 Adjö

Dålig stil

Det är så vansinnigt dålig stil att gå mitt i en teater, vad är det för fel på folk?


Jag är en dålig människa, dålig, dålig för jag hinner inte springa idag. Men å andra sidan kokade jag faktiskt gröt till min syster i morse, så lite god är jag :)

Insidan ut

I går bakade DIO och jag kakor, utan byxor, med tights och ett väldigt vackert förkläde.. De blev säkert goda men inte så värst vackra, tur att det är insidan som räknas. Jag fick ett smärre anfall när jag skulle skära de stackars kakorna, men man kan ju inte vara bra på allt eller hur? I morgon ska de säljas, de växer upp så fort! :'( 



Mintpastill, mintpastill jag kan lura dig vart jag vill!

Just i detta nu har jag världens godaste mintpastill i munnen. Men snart är den slut. Och varför är det förresten aldrig någon som kör förbi och plockar upp mig när jag står och väntar på bussen? Jag tycker att det inte är mer än rätt att det ska hända någon gång. Kanske inte så många som har vägarna förbi Söråker i och för sig . And now over to something completly different


Idag hade jag kursprov i Franska så jag var tvungen att avbryta min frukost några minuter tidigare än vanligt. Jag skrev att min pappa jobbade som spion åt staten. Det gick bra.

Sen hade jag kursprov i tyska också, det gick sämre, jag var så trött, så trött så jag orkade inte riktigt koncentrera mig. Jag kom inte på någon annan aktivitet än att visa min stora röda sten för min brevvän. Agneta kan komma att tycka att jag är konstig.



ÅssaÅsaIngaimage105

Min syster är en valross

Kiss me




I won't say I'm in love

Idag har jag gjort mes francais devoirs. Sen ska jag till någon och disskutera något men det verkar lite flytande just nu. Igår såg jag på Herkules, jag är kär i Herkules :') Känns lite tungt att han är tecknad, känns som om samlivet skulle kunna ta lite skada av det nämligen.

Sen såg jag på Super Hero movie, den var sämst, se den inte. Emil och Torsten var dock inte så negativa, men det beror på att de är psykiskt instabila.

Frida vill måla hela världen rosa, det finner jag skrämmande.


Bara för att jag är lite bättre än dig så har jag varit ute och sprungit idag, kanske kan jag ge Patricia Andersson en match i vårruset nu? :)

Jag sitter här mest för att jag egentligen renskriver min Psykologiartikel, men det är ju inge kul. Jag vill ha sommar



Jag menar titta på honom :')

Je voudrais la lune s'il vousplait

- Je ne parle pas francais, mais je voudrais la lune. La lune est belle tu es  beaux aussi. Donnez-moi la Lune!
- Non il faut acheter un frigo d'abord..




Igår tvingade folket mig att se på hockey, det gick bra fastän Emil försökte kidnappa mitt ben, och trots att jag somnade hela tiden. Det var en bra match fick jag höra men Sverige förlorade. Merde I kväll har jag bjudit hit en vän och en annan vän. Vi skulle ha grillat men solen förbjöd oss därför ska vi stirra in i väggen istället. Nu ska jag laga mat.

puss

Det mesta är helt enkelt bra

Idag har jag sett på dansesteterna föreställning. Den var bra,och Kalle var bra och dansen Kalle var med i var väldigt bra (nanas förtjänst antar jag :)) .Viktoria var också bra naturligtvis, och Emma, kärlek till henne. De andra var säkert också bra även om jag inte känner dem. Låter som det mesta var bra eller hur?

Efter föreställningen fick jag känna på Kalles tuppkam (Ja, han hade tuppkam :D) så nu kan jag dö lycklig, sen gick Maria och jag och fikade och sen kom vi på den dumma idén att fara och styrketräna så nu kommer jag att ha galen träningsvärk i morgon. Jag är duktig :)

Det är en massa folk i mitt hus och alla kräver de att jag ska se på film med dem, så adjö


Hjälp vi ska se på Dracula

Senaste nytt i msn världen

Sofia och jag har just konstaterat att våra liv är förjävla tråkiga. Därför planerar vi att piffa upp dem genom att gå på Ica och köpa serpentiner.

Lars har just konstaterat att gud är tjock, vilket jag bara kunde hålla med om.

Oscar har precis hållit med om att han faktiskt är ondskans högra hand och djävulens avkomma

Kalle och jag har precis beslutat oss för att det är dags att göra någonting åt de där uppkäftiga blommorna som aldrig självmant går in i våra hus och själva sätter sig i vaser. Vi har efter noga övervägande kommit fram till att det bästa vore att kidnappa en blomma och sedan lämna ett utpressningsbrev till de övriga. (Att bränna ihjäl dem var också på tapeten men det hela föll på att de alla skulle dö och därför inte kunna tjäna oss) Den uppkäftiga tulpanen på min tomt blir vårt första offer!


Livet går vidare ändå, antar jag

När du har öppnar detta brev kommer du att

bli kysst på munnen av ditt livs kärlek nästa fredag,
 om du inte bryter kedjan. Imorgon blir den bästa dagen i ditt liv.

Om du inte skickar de a medelande till 19 personer innan kl.00.00
ikväll kommer det för alltid ligga en förbannelse över dig

skicka ej tillbax de a till mig


Fan, jag skickade inte vidare, så jag antar att mitt liv är slut nu. Åh gud VARFÖR!? Nästa fredag kunde ju ha blivit den bästa dagen i mitt liv. Ack, ack mn livet går vidare


Testing testing

Idag var den segaste dagen på länge. Naturkunskap är det tråkigaste ämnet på jorden. Jag varken vill eller kan koncentrera mig på det. Om det nu är sant som Kalle säger att fysik är värre så tycker jag att vi måste starta en insamling till alla dessa stackare som måste läsa det!


I alla fall, idag har det snöat och man kan ju fråga sig vad det är för fel på världen.


Adjö

It can not wait

Ja och här sitter jag i ett virvarr av tankar. Känslor vet ni, alldels onödiga kan man tycka att de är. merde

Det var en riktig chock att komma tillbaka till skolan, chocken gav mig huvudvärk.

Det var brandövning idag och jag måste säga att jag har stora klagomål på skolans brandvarnarsystem. Inne i skrivsalen hörs inte brandlarmet över huvudtaget, vi fattade inte att det gick förren en gubbe (vaktmästare?) stack in huvudet och sa åt oss att gå ut. Jag vet inte är det ett problem kanske?

Myrorna och jag

Jag är hemma mina damer och herrar. Je suis a la maison. Ich bin zu Hause !


Jag har varit i stugan med endast myror till sällskap
image132
Här är en av dem, han hette visst Klas

Adjö

I morgon åker jag till stugan, där ska jag bo utan både internet och vatten. Men jag har telefonen


245581-93


Snart är det sommar men innan dess ska jag skriva en vetenskaplig

rapport och se Kalle dansa. Se DIO live och praoa på Murberget
Det är väl ungefär det ja. Adjö nu




Träna med Torsten - ett bra sätt att komma igång

 Jag och min äldsta bror ett dampryck och stack ut och sprang. Detta efter en nogrann försäkring från hans sida att han inte skulle springa i från mig och dessutom skydda mig från alla björnar. Så vi gav oss av, in i skogen och upp över myrarna.

Vårt första stopp blev vid ett ensligt älgtorn mitt i skogen. Inuti det är följande ord inristade :
Alla är lite knepiga utom du och jag och till och med du är lite knepig. Det är så vackert med poetiska älgjägare, typ.


Jag"Men det är lite läskigt med den där björnen ändå"
Bror"Vilken björn?"
Jag"Jamen just ja du var ju inte hemma då, de har sett en björn i Strind"
Bror"Åh, jaha synd att vi är på väg dit då"

Det kändes ändå bra, Torsten är en stark typ och han hade ju lovat...

Sen kom vi till sorgens träsk, Torsten drar på och jag följer efter, det är blötare än havet. Jag är blöt långt upp på låren och dessutom ser jag en huggorm. Jag blir naturligtvis tvungen att skrika som en tjej och peka.
"ORM!"
 
Torsten hann inte se ormen och trodde mig nästan inte. Vad skulle en orm göra där ute på myren liksom?

Jo det kan jag tala om för er, för en herrans massa år sedan var det där edens lustgård men när gud kastade ut Eva och Adam satte han ormen att vakta. Big mistake. Den såg ju inte så fräsch ut vill jag lova.


Sen sprang vi hem igen och körde styrke på gräsmattan. Så fruktansvärt jobbigt. Jag kommer nog inte ut sängen i morrn. Jag är så duktig :D



Och hörrni, förlåt , jag kan visst få tvära anfall ibland.


Teater, teater, teater

I am a rock - Simon and garfunkel


Den senaste veckan har jag i princip bott på teatern. Det har vart föreställningar hit och föreställningar dit, fika försäljning, städning och underbara människor överallt! Men idag hade vi sista föreställningen och nu är det slut.

Det känns konstigt, jätte konstigt.

I morgon är det avslutningsfest, men jag vill inte riktigt avsluta någonting känner jag.

Under den gångna veckan har jag hunnit med en massa saker till exempel har jag gift mig. Ja det är sant, min brud heter Elin om jag inte mins fel. :) I samma veva blev jag också gudfar åt Isak.

Det händer bara bland teatermänniskor.

Mr Holms ni har inga byxor på er

RSS 2.0