fda

Förresten så har jag klippt av mig håret. Jag hade liksom just glömt alla mina inshoppade grejer på tåget och kände inte för att ha något hår längre. Sån är jag

Leif-Allan & den där himla gåsen!

Oj oj oj. Jag är så duktig ! Min samhällsuppsats är näsan klar :) Beröm mig!


Min lillebror,14 märker ord. 
"UMGÅS? Vadå UMgås. Äre nån himla gås som går runt och ummar eller!?" 


 Min yngsta bror har fått en råtta, Allan heter han. Fast jag kallar honom Leif-Allan för hur snyggt är inte det? Det låter precis som om en Talkshow ledare . Welcome to The Leif-Allan Show !

I alla fall, det lilla problemet med Leif-Allan är att han är den enda råttan i ett hus med 4 katter! Mamma säger att hon bara inte kunde säga nej, och pekar på att jag faktiskt fick en kanin när jag var liten. Snart ska jag presentera Leif-Allan och Mysjkin de kommer att älska varandra.

I morgon är en ny dag

Saker jag gör istället för att skriva min Samhällsuppsatts om EU.

Går ut och går med min katt,
kokar te och sätter mig på gräsmattan och dricker detta (på en filt, )
Bjuder över Sofia.
Leker med Sofia,
målar med vattenfärger
Vinkar adjö till Sofia och ber henne gå försiktigt
Spelar spel med min syster Valrossen

Sen tänkte jag börja jobba, men så ringde jag min bror istället och sen orkade jag inte.

Jag lovar att ta tag i den i morgon.

Eftersom jag ändå sitter här och väntar på att gräva ner mig kan jag lika gärna tala om för er om de saker jag hatar.

  1.  Människor som bloggar om sina dagar, Idag gick jag upp kl 8 och sedan åt jag frukost. Sen var det dags att gå till frissan, jag klippte mig jättekort. Sen gick jag till ICA och där träffade jag brudarna. Sen gick vi en vända på ICA och så bestämde vi oss för att gå hem och slöa och sen så gick de hem och jag hamnade här framför datorn..Och så fortsätter det i alla oändlighet. Jag har bara en fråga, vem bryr sig? Jag vill bara likvidera er !
  2.  Alla som benämner sina pojkvänner med gubben, älsklingen eller pojken. För i helvete, vi har namn av en anledning. (Vilken är att färre saker ska irritera mig)
  3. Alla människor som använder minkpäls.
  4. Alla danskar, bara för att de kallar lunch för frukost, och lever på mackor (Dö,smörebröd, dö!)
  5. Hej-jag-är-alltid-glad-människor.

Ni kan brinna.

puss


Var vänlig ställ maten utanför dörren...

Vad fruktansvärt less jag är.

Jag är trött och hungrig och pank och dessutom har jag glömt allt jag shoppat på tåget. och gissa vad vi ska äta till middag, jo precis Fisk

Jag hatar er och hoppas att ni alla dör en långsam och ack så plågsam död. Var vänliga hör inte av er, jag tänker gräva ner mig i ett hål tills dess att Dio håller nästa koncert i Sverige. Var vänlig Försvinn nu.

Paranteser

Ibland tar jag en paus innan jag har börjat (som nu).
Det går inte framåt med samhället (det går bakåt)
Min samhällsupgift alltså, inte samhället i stort (det gör det också).
I kväll åker jag till Köpenhamn, jag ska springa dit (med tåg).
I den danska huvudstaden ska jag köpa gamla saker som inte kostar någonting (nya saker som kostar för mycket)
Nu ska jag jobba (skriva en dikt)    

telefonkiosk

Vad less jag blir! Här hade jag skrivit ett jättefint inlägg om min kärlek till pojken på Strandvägen 60 F också försvinner alltihop. Jag blir så less. Nu kommer ni aldrig att få veta det. Hur känns det?

Idag är det påskafton, jag har inte fått något påskägg istället har alla fått ett jättestort påskägg att dela på. Vilken traditionsbrytning :(

I morse åkte jag skidor med min far, han åkte jättefort och jag åkte lite mindre jättefort. Men det gjorde ingenting, jag svär på att han älskar att stanna och vänta på mig.

Jag hörde precis min bror skratta i rummet bredvid, hur kan han skratta när Jesus är död!? Är det inte meningen att vi även idag ska sörja ? Jag vet inte säkert men jag vågar inte ta några risker. Igår gick jag nämligen i mot gudsbud och försökte göra någonting annat än att sörja. Det gick inte så jävla bra kan jag tala om. Läs mer om det här . NU ska jag gå och be eller något lika fromt.

"Slipknots nästa platta är tänkt att ges ut i augusti Percussionisten Shawn "Clown" Crahan meddelar att bandmedlemmarna mår bra och inte hatar varandra, en skillnad som kommer att höras på det nya albumet"

Hur rätt är inte detta citat?

Dumdum

Hej jag heter Åsa och jag skolkar men det gör ingenting för jag har mensvärk. Egentligen är jag en dålig människa som sitter här, för jag måste faktiskt gå och göra Emil stolt. :)

Det ska jag göra nu.

Ps. jag vann alla distanser på SM dessutom är mördarbacken - (må den brinna i helvetet)  - och jag är bundisar

I morgon Falun , sen världen

Så det mesta känns verkligt förvirrat just nu. Jag är rätt så förvirrat faktiskt.

I 9 dagar ska vi jobba med ett projektarbete från 9-15, mänskliga rättigheter. Synd att jag kommer hem på tisdag och deadline är på onsdag. Känns bra.

I morgon åker jag alltså till Falun och spöar skiten ur alla. Det är fint.

Förgås, nu, förbannade förvirring

Och lyssna inte på mig, för vad än jag säger är en sanningstwist
.
image119



"Glöm nu inte kondomer i morgon, Åsa. Då kan vi inte ha sex"
sa Frida och loggade ut.
Det blir en trevlig tid i falun :)

Tre syskon ner för fjället

Okej så om världen vore rättvis så skulle någon ha kidnappat och fört mig till en vackrare plats för länge sedan.


Så, nu sitter jag och lyssnar på Kurt-Ingvartz (Parallelt med falconer, vilket är vad som strömmar ut ur bror mins rum)

Jag har en kusin som älskar grisar och som varit i Kina, slå den ni.

Tänk er följande senario:

Tre syskon, 16, 17 ocg 18 har skidat upp för ett fjäll och tre syskon ska nu ned på andra sidan. Först åker storebror, han ser ett hål mitt i spåret men eftersom han är en väldigt duktig skidåkare klarar han att komma förbi. Han stannar sen och vrålar till sin äldsta syster. AKTA HÅLET!  Hon fattar dock inte vad har pratar om utan åker rakt ner i hålet. Som tur är har hon balans nog att klara håliga spår och kommer upp levande (utan att ramla). Hon skyndar sig att stanna och skriker för att varna den yngsta systern . AKTA ETT HÅL, AKTA HÅLET! AAAAAAh. Lillasyster verkar inte förstå innebörden utan kör på i rasande fart. Hon far ner i hålet och stupar på näsan.

Summan av kardemumman: det är mycket svårt att uppfatta innebörden av ordet HÅL när man kär nedför fjäll på längdskidor.

Adjö

Världens bästa skidåkerska -Update

Vad less jag blir. Jag vill genast tillbaka till snön! För övrigt har jag aldrig haft sex i en rosa luftballong. Puuh, nu har jag fått ur mig det också.

I alla fall ikväll ska jag besöka min gamla, numera 18-åriga, vän Maria. I morgon har Fritjof lovat att komma på besök, då ska vi leka med mina nya coola leksaker.

Världens Bästa Skidåkerksa - Update

Världens bästa skidåkerska har bestämt sig för att ett Sm utan henne vore ett mycket dåligt och ofullständigt Sm. Därför mina damer och herrar har hon bestämt sig för att fara till Falun på tisdag. Detta trots att hon är världens mest otränade människa genom alla tider. Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Och det bästa är naturligtvis att vinna hela skiten, vilket jag faktikst har en mycket stor chans att göra.

RSS 2.0