Tour de Ski med Sofia

Idag vaknade jag och tänkte att jag kanske skulle ringa Sofia och höra om hon ville komma och hålla mig sällskap under Tour de Ski. Men ack, ödet hann före och Sofia hann fråga först. Hon kom alltså över.

Här är en sak som ni alla bör veta om Sofia, hon pratar, väldigt mycket, hela tiden. Dessutom kittlar hon mig som den lilla sadist hon är. Jag är alltså en fruktansvärt kittlig människa, man kan knappt ta i mig. Ett faktum som Sofia utnyttjar hänsynslöst.

Det är ganska intressant att se på TV med Sofia faktiskt. Hon säger så mycket konstigt. "Nejmen titta på honom. Undra vad han tjänar? Varför är det dimma? Blir man rik av att åka skidor? Lever fiskar länge? Undra hur mycket Craft sponsrar med? Det är nog mycket" Med mera med mera. Hon har helt enkelt lite svårt att koncentrera sig. Men det är bara underhållande.

Det gick ju bra för Sverige till och med, Tour de Ski blir säkert en riktigt höjdare i år :D

Alldeles alldeles Underbart.

Nejmen varför skulle internet fungera alltså? Fullständigt onödigt om ni frågar mig. Jag vill absolut jättegärna vänta i 50 minuter på att komma in på starsidan. Absolut. Det gör mig ingenting att Vista gillar att inte fungera tillsammans med några andra program. Det ger mig tid att fundera. Verkligen, det är jättebra. Kanon. Underbart rent ut sagt. Det är också finfint att den* frågar om saker hela tiden. Tillexempel om jag vill godkänna Windows Sidpanelen, den frågan är bra. Eller om jag vill godkänna Internet Explorer, ännu bättre! Jagmenar en dag vill jag kanske inte det. Och då är det ju alldeles perfekt med sådana frågor.

Jomen, vista det är faktiskt superbra, tänk bara att om man uppdaterar med hjälp av Windows update så kolapsar datorn. Det är inte varje dag man får sådana överraskningar. Nej det vill jag tacka för. Och alla spel och program som inte accepteras, och alla skojiga program som hänger sig. Som min Mp3 spelar tillexempel, det är jättekul att popup-fönstret som godkänner den aldrig lämnar datorskärmen oavsett om man har spelaren i eller inte. Det är liksom lite mysigt med sällskap för ikonerna kan jag tänka mig. Jaa, Vista det skulle jag inte vilja vara utan. Aldrig.

Kärlek 


*Är syftar jag alltså på operativsystemet(eller vad detär jag vet egentligen inte? Jag är ignorant Skjut mig!)

:D

Nejmen Hallelulja jag skriver igen. Jag har haft ordtorka ska ni veta.

I julas fick alla vi barn  Bullerbyn (eller tja, mer i Söråker då) ett GuitarHero spel. Med detta har vi haft myck nöje, de senaste dagarna. Speciellt min bror Torsten som numera stannar uppe hela nätterna och spelar, själv är jag ine vidare, eller totalt värdelös. Det är framför allt en sak som fascinerar mig med spelet. Sångaren är så fantastiskt fruktansvärt bra på att imitera. I ena stunden låter han exakt som Alice Cooper, för att i nästa stund byta röst med Klaus Meiner. Det är så lustigt. Tänk att en ful animerad gubbe kan klara

Och det var då jag svimmade

tappad medvetandet och försvann

Ner i underjorden, eller under täcket.


Det är inte klokt vad man kan göra mot sig själv

bara i tankarna, bara ibland

Men lika fullt.


Och det är då man försvinner

gömmer sig, för att det skriker inne i .

För att det kittlar i magen, obehagligt

som när man är kär fast tvärt om. 


Låt mig försvinna

det plågar mig så,

Det här livet

245581-49

den är så trasig nu den där bryggan, när jag var liten kunde man bada från den

Gud och världsvärdret +hästen

Vafan, sitter jag kvar här ?!

Jaja, då är det väl lika bra att skriva lite. LITE

HAHAHAHAHHA H men gud så fruktansvärt rolig jag är! Åsa är död, länge leve ÅSA ?

Vafan?

Ber om ursäkt för det där .

Snart ska jag ut och skida, åka skidor alltså, ni vet Riktiga skidor, inte slalom sånt är för mesar, riktiga män åker längdskidor. Jag är en riktig man

Jag har köpt alla julklappar nu, så jag vet vad jag ska ge bort. Men vad ska jag få? Sånt kan man aldrig vara riktigt säker på.

MIn syster har köpt mig en häst. Det har hon sagt. :) den ska jag rida runt på hela dagarna och sen ska jag parkera den på verandataket. Hon ska få en Tasmanskpungjävel av mig, så jag antar att vi har djurtema i år.

Jag ska alltså åka skidor typ nu, i Bergeforsen. ÅH denna djävulens boplats. Skulle hellre se att det var snö här. Men nej nej, varför skulle det snöa i Söråker, platen som Gud glömde bort vart den låg  när han planerade världsvädret i år. Söråker? Tjaaa, kan det ligga i medelhavet kanske? Ja det tror jag bestämt. Så nu har vi sommarvärme mitt i vintern.

Men jag måste gå nu, världen kallar ,

Jul

Jag hatar inte längre julen. Inte alls .

Nu ska jag ut och åka skidor

Kärlek!

Hela världen, Lars och Pappa

Idag var hela världen på IKEA, förlåt Birsta City, speciellt Lars. Lars var där fast att han precis dragit ut sina visdomständer, den stackarn hade ont, ont. (Det är nu alla ska säga "naaaaw stackars pojk" i kör) När jag såg Lars så skrek jag. Förlåt för det.

På designtorget finns det en ashet groda, den säger "Jag är blå" när man går förbi den. Jag älskar den grodan.

På Ikanohuset, som inte är ikanohuset utan Birsta city, kan man köpa mat, idag provade jag en Grekisk hamburgare. Jag tvivlar på att de verkligen har sådanna i Grekland men i alla fall. Varning för den, den var inte gof. (Gof?! .. Ja varför inte? Den var inte god heller för den delen.) 

På teatern var folk lite extra galna, vi sprang runt och dansade och skrek mest. Det var skoj. Lars -teaterLars och ingen annan Lars, den Lars som gett mig och min syster DIO- affischen faktiskt, ska vara med i Timrå gymnasieskolas Julshow i morgon. Det ni, när jag ser honom har jag lovat att skrika "HEJ LARS!", om det inte är på scen alltså för det skulle ju bara bli tokigt.

"Åsa du har haft en påse med Luciagrejer liggandes i hallen jättelänge. Ta undan den! Jag blir tokig när ni inte plockar undan grejer. Det gör ni aldrig, jag får spader!"

Min pappa är pedantisk. Förlåt mig pappa

Men nu är det natt

Korregeringar

Varför sitter jag här i stället för att gå och lägga mig ? :O

Jo det är för att jag har upptäckt en sak, det är bara Maria som har sitt efternamn med på mina länkar. Det gör att hon ser jättemobbad ut. Stackars Maria. Det måste jag genast ändra på.


AAAAAAAAAH jag hittar inte vart man ändrardet ! :O


Äsch god natt

Det ligger en fet katt i mitt knä

Idag världen, idag krossade jag, Sandra och Vonka allt motstånd på Stens finurliga frågetävling. Vi hade värdiga motståndare i form av Angen och Linn men de nådde helt enkelt inte upp till vår nivå.. Priset var begagnat fika som Sten stodde av Agneta, tss men men äran var ändå viktigast.

Annars är allt som det ska i skolan, på naturkunskapen funderar vi på att spela upp en teater om hur ett ägg befruktas. En stackars natur etta har blivit lejd till rollen som mannen in action. Men jag vet inte kanske är det ingen bra idé ändå? Vi får nog diskutera lite mer kring blommor och bin först, eller spela stad och land igen, kanske? Vem vill lära sig något när det så gott som redan är jullov?

På samhällen jobbar jag på för fullt med min bokrecention. Typ. Det är bara det att saker kommer i vägen hela tiden, röj, spindelharpan, internet, och min och Bergs nya passion pinball. I själva verket har jag knappt kommit någonstans men det löser sig säkert. Jag måste bara börja koncentrera mig.

På franskan har det varit jul sånger för hela slanten, Petit papa Nöel och Bonne nuit. Som jag har sjungit!

Samma sak gäller på Tyskan. Jag blir hes av alla språklektioner.

Det enda som egenligen har fattats mig denna veckan är Berg. Berg vart är du? :O Bli frisk till på fredag flicka! :D

Åsa"Jätterolig men lite speciell, så skulle jag reccensera dig, Sandra"
Sandra"Speciell, eh hur då speciell? på ett dåligt eller bra sätt?"
Åsa "På ett bra sätt, naturligtvis. Jag är ju här eller hur? Och jag försöker inte springa i från dig eller gömma mig bakom bilarna."

Jag är en sådan språkligt intelligent människa, ingen kan uttrycka sig som jag.

(För övrigt har rubriken ingenting med själva inlägget att göra, tack)

Tomat kompis

Det första jag sa till Sandra i morse var "Oj" Sandra är för tillfället väldigt lätt att förväxla med en tomat. Hon somnade i solariumet den dumma flickan. Men jag vill ändå tacka henne för nu har jag äntligen fått se hur någon med brända ögonlock ser ut . Hahah och vad som ännu roligare är att Sandras rumpa är alldeles skär. Jag skojar inte, det upptäcktes på gympan idag ska ni veta. Ahahahhaahaha

Lås oss avsluta detta inlägg med en liten förmaning, sola ej ty det är inte bra för din kropp, men om du ändå måste sola så somna för gudarna inte!

Jag hatar julen

Jag borde definivit jobba istället för att inte jobba. Ändå gör jag inte det, vad är mitt problem? Jag hoppar av skolan och spottar på julen.

Jag har knappt handlat nåra julklappar,
jag hatar julen.
Jag har varken bakat lussekatter, pepparkakor eller mozartbollar
jag hatar julen.
Alla lärare vill ha sina uppgifter inlämnade nu,
jag hatar julen
Jag kommer att bli tvungen att jobba på lovet
jag hatar julen
Det finns ingen snö, så jag kan inte skida
jag hatar julen
jag har inte städat
jag hatar julen
Tomten finns inte,
julen suger



Dagens intresseboll

Berg ville gå bort med mig till dagis idag. Hon tyckte att jag var väldigt barnslig när jag körde runt med Sandra i en av lärarnas små vagnar. Ni vet de där vagnarna som de drar runt alla sina böcker i, ser ut som varuvagnar fast mindre. De ser rätt lustiga ut. Och det mina damer och herrar var dagens intresseboll


Här är den, dagens interesseboll!

Det är fredag

Hej världen, igår var jag den bästa Lucian någonsin. Oj oj oj vilken bra Lucia jag var. Min diktläsning var superb ska ni veta. Men det är lagt till handlingarna nu, tyvärr. En dag kanske jag laddar upp en av de otroligt vackra bilderna som tog på mig. Den dagen är inte idag.

Det är den 14:e idag, vilket betyder att Fritjof Andersson fyller år i morgon. Hon fyller 16, tänk så stor hon har blivit. Vi kommer att vara lika gamla i exakt en månad, sen växer jag om henne och blir otroligt gamal.

Jag vill åka på stan med min syster i morgon, men hon dissar mig. Kan ni fatta det ? :O Vem ska jag nu åka på stan med? Jag menar vartifrån har hon fått att man bara kan dissa sina systrar så där hur som helst. Suck.

Idag så har jag och Sandra redovisat om Stenåldern, jag slår vad om att du ville veta det va? :O

Svenskläraren har slagit till igen
- Jasså du sjunger i kör du? Är du duktig på att sjunga Kempe? Vad är det för kör då?... Är den politiskt bunden eller? 
Ha ha. Han borde ju nästan bli komiker. Jag menar varför har han fått för sig att jag är Sosse? och när kommer han sluta nämna det ?

Den magiska bussen

Åsa sitter på bussen hem, hon är mycket trött, så trött så att hon nästan sover. En tanke slår henne, går den här bussen hela vägen hem? Hon svävar i väg i drömmar en stund. Så vaknar hon med ett ryck. Jag måste genast fråga busschauffören om bussen är magisk, i så fall går den ju hem!

Hon hinner vakna så pass mycket att hon inte frågar, innan hon stiger av. Slutet gott allting gott.

Vinter önskas

Jag blir så ledsen, vi kunde lika gärna bo i Skåne! Det bara regnar och regnar och det faller ingen snö. Jag blir deprimerad, ge mig riktig vinter!

image97

Så här vacker var det i Idre :)

Helloween 2007

Jag kom precis tillbaka till stockholm, där jag tillät mig att fly från julstressen för att gå på Helloween live i Fryshuset. Total lycka, underbar konsert! Nu är jag dessvärre hemma igen. Jag har funderat allvarligt på att gömma mig under sängen tills julen är över. Tyvärr kom jag alldeles nyss  på att min säng står utan ben direkt på golvet. 

Vi dröjer oss kvar i den underbara stockholmsvistelsen ett tag. Vi bodde för det första helt underbart, i värsta lilla myslägenheten som i vanliga fall användsom typ ett hälsorum där man kan få massage och liknande. På stan såg vi dansande indianer och i skyltfönsterna fanns det rosa älgar. Allt detta förutom att det var en superbra konsert. Kan man önska sig mera? Jag tror inte det. Eller asså tja, man skulle ju kunna önska sig en säck med pengar, lycka och välstånd till alla jordens invånare, en ...och där avbryter vi inlägget för en mat paus.

Tha man in the blue hat

Morr, spott FRÄS Matteboken måste dö!


The man in the blue hat has taken over my life , and my math :O

Kisspaus

Jag är på skolan igen, den här gången jobbar jag. Fast jag har tagit en liten paus, min kära gruppmedlem Sandra har nämligen gått på toa. Vi har kisspaus helt enkelt. Egoistlärarna har tyvärr bestämt sig för att låsa den vanliga toaletten i den här korridoren, de har till och med satt upp en ful liten skylt som det står Personal på. Jävla egoister. Förut var den toaletten den enda som var någosånär privat. Morr Sandra måste nu gå jättelångt för att nå närmaste toa, men det har hon inga planer på att göra. Hon tänker smita in i personalrummet och sno de toaletterna i stället, hoppas hon klarar det oupptäckt, annars kanske det blir spöstraff? Lärarna är väldigt noga med att ha sina privata toaletter orörda, de kan helt enkelt inte stå ut med tanken på att en Elev kan ha suttit där innan de.
 
 

Åsa Lucia Kempe

Idag har jag varit ett riktigt innebandy proffs ska ni veta, hattrick det är grejer det. Jag blir farlig på trippelbollen ! ;) (dock lär det gå lite sämre på volleybollen, förorade med 7-30 om jag inte mins fel)

Men det som egentligen är viktigt just nu är att jag ska vara Lucia :) Nästa Torsdag i kulturmagasinet. Det lilla kruxet är att jag måste lära mig en dikt till då, men det ska väl gå bra antar jag .

Min bror går runt här och packar, han ska till Gällvare och tävla i morrn, han är inte på något vidare humör, han skrämmer mig lite grann. Så nu ska jag rua i säng och gömma mig under täcket.

image96


Oj, hade jag vetat om denna brutalitet hade jag aldrig tackat ja :O

Flickan och skulden

Jag är på skolan nu, och jag jobbar inte. Dumma mig. Veronica och Sandra sitter framför mig de läser boken Flickan och skulden. Den handlar om våldtäckter. Väldigt obehaglig men nödvändig bok. Den gör mig så arg, så arg att jag vill slå ihjäl alla världens män. Nästan alla åtminstone. Det är meningen att jag ska recensera boken nu men jag tar det en annan dag tror jag. Just nu ska jag koncentrera mig på att fokusera min ilska på någonting vettigt. Typ på alla inskränkta poliser som inte tror på en stackars fjortonårig flicka som anmält en våldtäckt, seriöst vem anmäler en falsk våldtäckt, jag lovar att de inte är många procent i alla fall.  

Morr

Dio mon dieu .

Nej men nu är det natt serrni. Vi avslutar dagen med den avgjort coolaste mannen på jorden
¨
Dio

Lärrarummet på Timrå gymnasieskola

Idag gjorde Sandra-jag-kan-inte-låta-bli-att-skriva-Åsa-på-allt-jag-ser Berglund och jag en liten kupp. Först gick vi bara helt oskyldigt runt i skolan och letade efter vår historialärare, men sen gick det utför vill jag lova. Hon kanske är i lärarrummet, tänkte vi och gick dit. Hon var inte där, det var bara Svenskläraren Herr Jag-måste-nämna-att-Åsa-är-sosse-i-varje-mening där faktiskt. Så vi tänkte vända på klacken och det var då det slog oss, fyfan vad de där fotöljerna ser sköna ut!

"Ska vi sätta os en stund, Sandra?"
"Jag, tror de va"
Så vi satte oss ner i de otroligt sköna fotöljerna. Då fick vi syn på en otroligt vacker tomteskål med peppakakor, Sandra som ine kan motstå några godsaker frågade Herr Jag-måste-nämna-att-Åsa-är-sosse-i-varje-mening om man fick ta en.
"Visst" sa han. Sen kunde han ju inte låta bli att fråga om det var partimöte. Haha Han verkade överhuvudtaget vara ganska övertygad av att vi var där av någon anledning och efter ett tag gick han. 

Lärare kom och gick, de flesta hälsade glatt på oss där vi satt, och ömsom jobbade ömsom tuggade pepparkakor. Vi skrev även en liten klagolista, vilken jag kanske publicerar en dag. När lärarrummet blev heltomt såg vi oss om, det var då Sandra fann lussebullarna, som jag kanske nämde kan hon inte motstå godsaker, vilket fick till följd att hon helt kriminellt stal en liten bit till oss. Bra jobbat Sandra! Det var lite nervöst där faktiskt..

Det var väldigt mysigt inne i lärarrummet, de hade en julgran (med blinkande lampor), de hade jugardiner, en kaffemaskin, mysiga fotöljer och det bästa av allt, fri sikt in i Lenarts* kontor. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ha fler lektioner där inne. 

Efter en timmes lugnt arbete, trevliga lärarhälsningar och pepparkaksätning kom tyvärr en lärare som inte var på sitt bästa humör in,
"Är ni inte lärare får ni faktiskt gå" Att folk orkar var så otrevliga
"Ja men vi är väl ändå klara här va?"
Så avlägsande vi oss på ett mycket elegant vis. Nåja vi har i alla fall satt vår egen personliga prägel på lärarrummet, i form av en bild på Frida och hennes Mamma! Jag skojar inte, jag hade den som bokmärke förut - nu hänger den i julgranen med de blinkande lamporna.


Förlåt oss Frida, men den hängde bra där.


*Han jobbar på skolan, få vet med vad.

(Obs för bilder från lärarrummet samt på Frida och hennes mamma i lärarrummets julgran besök :http://svb.blogg.se/1196799426_nu_har_jag_glmt_bort_.html

Amöbor


Kenneth - Men det är ju Amöbor på den!?
Åsa - Japp, det var därför jag valde den, naturligtvis.

image94

Amöbor is the shit ;)

Jag menar måste han låta så nedlåtande?

Men herregud

Men herregud barn, nu är det faktiskt natt. Emil har gått och lagt sig, Lars har gått iväg för att skapa munkar, Maria har logga ur, Lina är inte inna så att hon kan ge mig morgondagens glosor. Så varför sitter jag här?

Ja, det kan man verkligen fråga sig.

En anledning är nog att jag inte vågar gå i från datorn, för tänk vad den kan hitta på alldeles ensam.
En annan är kanske att den där Maria Modin har loggat in igen och nu kräver min odelade uppmärksamhet.
En tredje är alldeles säkert att jag just frågade Maria hur hennes datastol mår och nu bara måste få höra om den mår bra!
Kanske är den fjärde att jag faktiskt alldeles nyss drog ur datormusen, jag trodde att det var kamerasladden, men ack å fel man kan ha. Plötsligt fungerade inte musen :O
Marias datorstol mår bra! Puuh
Jag tror personligen att den femte anledningen till att jag sitter här är tämligen enkel, det är helt enkelt så att jag nu tänker gå ner ochdricka mjölk.

Han är inloggad :O

Mina vänner, det jag nu kommer berätta för er kommer att försätta er i chocktillstånd.

Emil "Lagga" Lagergren är ute på msn! Nej jag skojar inte. Han är helt seriöst inloggad på msn messenger, jag vet inte vart jag ska ta vägen själv vill jag lova. Det här är så stort.

Emil-jag-är-inloggad-på msn-en-gång-om-året Lagergren är inloggad.

Jag måste gå och ta igen mig någonstans. Adjö

RSS 2.0