Vetskap

Förgås       förbannade         förvirring


Nu vet jag vad alla de som inte läser gör. De lekter nämligen med tänger och mynt. Världen är oförutsägbar


Kempes Syrra

"Och dig känner jag, du är ju Kempes syrra"

Jag bli ju ändå aldrig någonting annat än Kempes syrra. Varför inte ändra mitt liv efter det?

Jagär ledig idag . :)

och i morgon har jag 1559 saker inplanerade på en och samma dag. Funderar på att dela mig mitt i tu, vad tror ni om det?


och nu till tävlingen, jag har hittat den avgjort sötaste falukorven i världen. Titta bara



Muscle pump och en gigantisk vibrator

Idag var det första gången med nya gympagruppen.. Vet inte vad kursen heter men nog är det en fördjupningskurs alltid. Berg och jag läser den bara för att skolan vägrar ta hänsyn till oss när de planerar scheman. Vår gympa ligger på en omöjlig tid . Dumma skola. 


Jaja, så vi skulle till hälsostudion. Och jag fröken utan lokalsinne hade ingen aning vart man kliver av om man nu ska dit."Kliv bara av vid Timrå världshus." säger de som om det vore det självklaraste i världen. Ja, jag försökte i alla fall. Lyckades inge bra dock. Timrå E4 blev det för mig så jag fick vandra en bit. Men eftersom jag är så grymt speedad så hann jag ändå. 5 över 8 möter jag Berg utan för hälsostudion. Ingen är där. Feck.

Vi trodde att vi var felinformerade men gick ändå och bytte om. Berg i alla fall. Sånt trams håller inte jag på med. När vi är klara är folket i all fall där. Och vilket folk sen, bara 3 meters killar med feta muskler. Hhaha "Heej" typ.

Sen var det muscle pump ska ni veta med en grym samhälls trea som instruktör. Jag kände för de lättaste vikterna. Klarade mig alldeles perfekt måste jag säga. Instruktören höll dock inte riktigt med. Tsss, några gånger fick han ominstruera mig. Jaja, man kan väl förfan inte vara bäst på allt.

Efter det var det vanlig styrketräning, fast jag spinnade. Hahha heter det spann ? Hihi Nej alltså körde spinning. Berg hon hittade en helt underbar apparat i form av en gigantisk vibrator. Jag skojar inte! Man skulle stå på den och skaka och av detta skulle man få en naturligt snygg kropp. Den var mysig och vi funderade på att sno den.

Nu måste jag gå

Lev väl

Det förbjudna landet El

Idag var jag ute på ett spännande äventyr ska ni veta. Det började i gryningen (på lunchrasten) jag steg upp på min vita springare Sandra och gallopperade iväg över slätterna. Sökandes efter äventyr, det dröjde inte länge fören det förbjudna landet El skymtatde i horisonten. Sandra stegrade sig och vågade inte riktigt först men då hotade jag med strypning och efter en stunds dreggel gav min springare med sig.

Så vi steg in i det förbjudna landet el noga aktandes för alla de hemska faror som där lurar. Det första vi stötte på var den stumme mannen, där satt han i sitt hörn och sa ingenting. Det var skrämmande. Kanske vaktade han lådan i taket. Kanske vaktade han Connys kaffebryggare. Ingen vet. Mig skrämde han i alla fall bort. 

En ädel riddare hälsade på oss och vi svarade med den hemliga frasen "Goddag, goddag" han nickade kort och då visste vi, han stod på vår sida och tänkte inte äta upp oss. Puuh. 

Vidare städade vi upp lite, det förbjudna landet El är sannerligen smutsigt !

 Sen var vi tvugna att dra vidare jag och min springare, för vem vet vad som kan hända om man stannar i det förbjudna landet allt för länge. Med oss fick vi ialla fall en sovenir (Hjälp hur stavar man till det ?!) med oss tillbaka till verkligheten. en skruv stulen från själva skruvlådan! 

Puuh , brutalt  

Fritjof Andersson

Jag kände mig så hedrad av det här att jag bara kände mig tvungen att svara med samma mynt.
Det här är varför vi umgås Fritjof!

Det är nämligen så att en liten töntig Frida med trosor på huvudet är allt jag vill ha! Att hon dessutom är en jävel på att dansa, och på att skriva sånger gör ju inte heller saken värre. Jagmenar Hallå där borta, vem ser inte att Bröstköttsklaffsaren Frida är perfekt !?  Hon har inte bara en finfin Nutte, hon har en hjärna som är slugare än man tror och ett yttre som få kan stå emot.

Jag menar alla behöver vi någon som förstår att det är helt normalt att hålla varandra i handen och sjunga Tillsammans i nedförsbackarna! Och förutom att hon är denna någon, så råkar hon ju vara världens bästa skidåkerska. Vad är då jag i jämförelse, en omotvierad blondin som vägrar ha skor på sig i skolan, som äger en "Buff" med amöbor på och som har en syster som inte ens läser Bamse!. Jag bara frågar. Nej allt jag begär är att få sola mig i din glans.  Förfan :)

Sjung Naturlärare, sjung!

Idag tänkte Naturläraren göra någonting han aldrig gjort förr. Han tänkte sjunga och få oss att stämma in i kör. Nervös stod han i hörnet och svettades med sin kavaj. Man kunde riktigt se hur han samlade mod, snart snart skulle han säga:
         "Jag hade tänkt att vi eh kanske avbryter lektionen en liten stund. Och så tar vi en liten sång i stället. Vad säger ni?"
Sen skulle han använda witheboardpennan som mikrofon och ta i från tårna. Men han vågade inte riktigt, fast både jag och Sandra vet att han verkligen ville. Kanske fanns det för många tvivel, kanske trodde han att vi skulle skratta åt hans sångröst?  Kanske funderade han för länge på om han  skulle skippa låtsasmikrofonen. Vi får aldrig veta. För i sista stund ändrade han sig och började berätta för oss om RNA igen.

NU vet ni  i alla fall vad han tänker på, när han ser sådär nervö ut :

Bergatrollet

Ja här sitter jag. Man kan ju fråga sig varför.

Poeten flagnar och tapeterna falnar. Göm mig under din säng. Min står nämligen direkt på golvet. Gräv fram mig när vatten åter rinner i bäckarna. Då kan vi hoppa tillsammans över häckarna. Och akta oss för bergatrollet. Han som äter rädsla och gömmer sig i röda buskar. Han kan aldrig ta oss


245581-51


Nu har jag suttit still och skrivit tankar. Så jag antar att det är träningsdags

Psykologisk psykologi och

Hahah jag sitter i biblioteket . på skolan. snart är det psykologi, psykologiskt va?  Sandra är psykopat. Stackar mig som är skyldig henne pengar. Tänk om jag dör !

Amishfolket och jag

Ja., jag fullkomligt älskar när daton krånglar, allra helst när mobilen och mp3:n gör det samtidigt. Amishfolket nästa !




Jag skulle trivas

Bowling

Idag har jag bowlat mina kära vänner. Naturligtvis vann jag. Tre strike i rad, slå det ni.


image99

Världens bästa skidåkare

Idag har världens bästa skidåkare tävlat igen. Få vet varför, kanske gillar hon själva plågeriet, kanske gillar hon helt enkelt att få klä sig i kroppsstrumpa? Världens bästa skidåkare är i alla fall nöjd med sin insats, någon måste helt enkelt höja de andras självförtroende. Dessutom vann hon ju en termos. En tvåmuggad termos.

Stackars Herr Geografilärare

Idag satsade Sandra och jag stenhårt på att försöka sänka vårt geografi betyg. (Vilket så här i efterhand kanske inte var så smart, jag vet inte?) Geografiläraren gav oss en värdelös diagramuppgift med medeltemperatur och nederbörd på diverse platser. Platserna skulle vi leta reda på själva med hjälpa av en kartbok och kordianter. So far so good.


Nu var det bara så att Sandra och jag inte var på vårt allra seriösaste humör. Nej vi gjorde liksom uppgiften på en höft sådär. En kordinat som skulle ligga på 2000 meters höjd kallade vi exempelvis för München. Inget fel med det egentligen, vi påpekade nämligen för oss själva att vi naturligtvis bodde på ett berg i närheten av München. So far so good.


Sen utan att vi egentligen hann reagera lånade Herr Geografilärare vår uppgift för att lite snabbt skriva av våra orter. Vad han nu fick det ifrån är svårt att säga, kanske såg vi pålitliga ut ?

Så Herr Geografilärare lämnar tillbaka pappret och en stund senare går han igenom frågorna. Det går bra till en början. Tills det att han kommer till München närmare bestämt. Då är det nämligen en bunt näsvisa elever som påpekar att München inte ligger 2000 menter över havet. Efter en stunds övertalning ändrar han uppfattning. (Det är egentligen ganska synd om honm då han inte kan veta om Sandras och mitt lilla berg)

Katastrofen kommer när han kommer till platsen vi valt att kalla Milano, vilket vi räknade ut lite ungefärligt sådär.
Några näsvisa elever påpekar att de minsan hade fått det till Bern. "Aha jaha" säger Herr Geografilärare generat. "Jamen det ligger ju i alla fall här någonstans" Han pekar med sin pekpinne på Europas mitt och fortsätter katastrofalt "I Österrike va?" 

De näsvisa  påpekar snällt att Bern är huvudstad i Schweiz och i fortsättningen använder han inte våra svar mer.

Vi avslöjade honom, han kan ingenting om Geografi. Stackars lilla karl.

Hehe hehe

Nu vet jag äntligen hur jag ska få pojkarna på fall, Frida har berättat det för mig.
"Gå bara fram till dom och säg hehe hehe"
I morrn börjar jag med mitt nya liv.

Kotten som lagade sig taggar och blev en flundra

Och nu ska jag för fan skriva en dikt
Det ska få bli igelkottens bikt.
Det ska vara som en lång lång saga,
om en kotte som taggar skulle laga.
Men ack receptet va alldeles fel
han måste ha läst galet på nån del
För han blev ingen igelkott alls
Istället fick han spikar genom sin hals
Vadan detta? Kanske du undra?
För det var gälar, han blev en flundra

Läppcyl


Åsa: 
Aaah, mina läppar är så torra.
Frida: Jag har en jättebra läppcyl i skåpet.
Åsa: Jaså? Jag har en skitdålig. Vad har du fören?
Frida: En gul burk, typ. Superbra, läpparna blir jättelena.
Åsa: Jaha, härligt för dig. Min är sämst. det är en gul burk, typ men man kan liksom aldrig få tag i själva läppcylen för burken är så dum!
Frida: Gud vad irriterande! Min är kanon.
Åsa: Åh, visa mig den sen, jag vill också ha en bra.
Frida: Mm

De båda flickorna Åsa och Frida som när samtalet äger rum sitter på bussen kommer så småningom fram till skolan. Några lektioner senare träffas de igen. Frida har då sitt läppcyl i handen.

Åsa: Men du har ju ett likadant som mig ju!
Frida: Jamen just ja, det har jag ju!
Åsa: Vi vann dom ju samtidigt förra året.
Frida: Just, ja!

Ett litet bevis på att Frida och jag egentligen inte bryr oss ett dugg om vad den andra säger när vi konverserar.

 

Svenska C, never again

Oj idag har det varit en intressant dag. Så mycket har hänt, men alla dagens händelser överskuggades över en enda, nämligen Svenska redovisningen. Alla hatar vi Svenska C och nu är kursen äntligen över.

Jaja, en timme innan redovisningen fick hela gruppen utom Sandra panik, riktig panik. Jag försökte muntra upp oss alla med den fina kaninfilmen* som finns på min telefon, men ingenting hjälpte. Sandra ville hela tiden gå ut en sväng, Micken bablade på osamanhängande medan hon svängde med benet på ett fasligt roligt sätt, Berg skrev lite och skrattade lite nervöst om vartannat, Cilla satt vid datorn och försökte klara det omöjliga uppdraget att få ihop rapporten. Vonka, satt där på bänken och improviserade fram avslut och början. Jag, jag vankade nervöst av och an, skrattade och försökte övertyga mig själv om att allt skulle gå jättebra.

Ingen visste vad vi egentligen skulle säga men tappert försökte vi ändå. Med improvisation naturligtvis. Kanske, tänkte vi, kanske ska vi spela upp en teater istället? Men eftersom vi snart insåg att svenskläraren, Herr jag-hatar-alla-NV-elever-som-inte-spelar-hockey. hade strypt oss då, bytte vi taktik och 5 minuter innan lektionen skulle börja panikade alla ihop någonting halvvettigt.

Redovisningen, gick helt okej, med tanke på förutsättningarna. PUSS på oss :D <3

Ni som nu vill döma oss för att vara oansvariga tonåringar som inte kan det här med planering, kan genast gå och dränka er. Vi har nämligen jobbat stenhårt - ordvits! - med det där i flera veckor, det har bara inte gått att göra någonting. Folk får liksom ofta för sig att vi unga människor har fötts med kunskapen om hur man genomför en omfattande enkätundersökning med tillhörande rapport. Det gör vi inte.

I morgon är det Trippelboll, lag Man måste köpa en kyl först (Il faut acheter un frigo d'abbord), har tyvärr drabbats av ett litet manfall. (SVIKARE**) men vi vinner nog en då skulle jag tro. Lagkapten Lina tar oss hela vägen :)




**nej förlåt, det där var onödigt.

*Starring: en rosa plåtkanin som hoppar om en jävla galning om man vrider upp den.

Grattis Åsa :)

Haha idag fyller jag 17 Stora mig :) För att se speciella hyllningar besök Lars blogg http://larshansson.blogg.se/1200360820_breach_your_walls.html

och Sandras blogg

http://svb.blogg.se/1200409991_gratttttttttttttttttt.html


Puss på allt

Visdomsord alá P.A. Och Emil gör fantastiska lopp ;D



"Men alltså, jag kramar mina tjejkompisar"
"Jamen det är ju inte samma sak... tjejer är ju inte killar."


Under en diskussion om varför killar inte kramas. Personligen älskar jag logiken i det hela.


Men nu över till någonting betydligt viktigare. En liten fågel viskade nämligen i mitt öra attt Emil körde in som 13:e man i sprintprologen idag. Det och alla andra fina Åsarna insattser hurrar vi för :D

Hurra, Hurra, Hurra, Hurra

Puss på det


Jag hatar, hatar, hatar Svenska C

Man kan ju fråga sig vafan jag håller på med. Sitter här som om jag inte hade hur mycket som helst att göra.

Jag hade planerat att plugga en massa igår, men det fungerade inte eftersom min syster ansåg att jag skulle med hem till Patrik. Vilket såklart väckte frågan vilken Patrik? Då alla naturettor tycks bära detta namn. Men nu har jag faktiskt inte tid att berätta om denna fantastiska afton vilken jag och många med mig spenderade hemma hos Patrik. Nej jag är rätt så upptagen med att slå sönder min skrivare och hata Svenska C.

Tack

En översättares bekännelser

Min mamma, som, jobbar som översättare vilket i det här fallet är vitigt att veta, klagar på att hon vill lära sig mer tyska. Då frågar lillebror

"Men mamma har inte du översattböcker från tyska?"
"Eh, jo"
"Blev det bra då?"
"Ja, altså svenskan belv bra men om det blev likt den tyska texten vet jag inte."

Själv tycker jag att det känns mycket betryggande.

Jag undrar bara vad böckerna egentligen handlar om.

HAAAAYAAA

Det är tyst runt matbordet i Familjen Kempes kök. För tyst tycker lillebror Harald .. HAAAAAAYAAAAA!  skriker han plötsligt och mejar med en taktfast rörelse ner C-vitamin-röret som stod i mitten av bordet. Det bilr åter tyst. I fem sekunder. Sen skrattar hela köket. Harald kan rodnande inte förklara sin plötsliga aggrission mot C-vitaminen.

Tänk vad tråkigt om jag hade en alldeles vanlig familj


Känner du också ett okontrolerat hat mot C-vitamin? 
Kontakta Vitamin Hjälpen, vi har lång erfarenhet av
problemet och snabba enkla lösningar att erbjuda.
  

Åh tyst!

Min bror tycker att det är jättekul att spela hög musik hela nätterna. Jag bor vägg i vägg. Tunna väggar i väggar. Min bror har nog dödslängtan. :I

Senaste nytt i msn världen II

Ja här sitter jag och känner hur ni verkligen vill veta vad jag för msn konversationer om just nu.

I detta nu berättar jag för Lars att jag är hans far. Innan jag släppte den bomben pratade vi om köttkvarnen R-dödaren. Ni vet den som förgör alla R.

Samtidigt i ett annat msn fönster diskuterar Frida och jag det otroligt roliga fakum att hon har fårr Porr-virus. Jag vet bara tanken får en att skratta sig till döds. Porr visruset (vilket jag tror heter Peter Porrvrirus) skriver snuskiga saker till folk. Det mina damer och herrar är humor.

Idag har jag även varit duktigt och tränat intervaller Puss på mig som Frida skulle ha sagt.

Nu är det förfan natt.

BRÖSTKÖTTSKLAFFSARNA

Ja , så  var den avgjord, staffetten alltså. Bröstköttsklaffsarna vann inte, Bröstköttsklaffsarna om sist. Men jag är nöjd, faktiskt! Dagen blev fulländad redan vid starten, när lagen räknades upp. ...lag numer 77 Soffan och Ellen och hör och häpna lag numer 78 Bröstköttsklaffsarna. Oh ja! Oh ja.

Sen blev ju inte dagen sämre av att jag vann en vinkelslip. På utlottningen vann jag den. Ja, ja, ja en vinkelslip, tralalala en sån äger jag. Typ

Men någon av mina bröder har blivit arg på datorn och slagit sönder mellanslagstangenten . Nu måste man trycka superhårt. AAAAH Så nå mer text blire inte.

Adjö

Underbara logik

image98

Världsbäst

Idag har världens bästa skidåkerska tävlat*, varför är det ingen som vet. Det gick inge vidare bra, men det hade ju ingen förvänatat sig heller. Jag är nöjd, eller kanske inte då då. Men det är smällar man får ta. I morgon ska lag Bröstköttsklaffsarna åka staffet. Kom gärna och glo om ni har vägarna förbi Bergeforsen. Inte för att det kommer att gå bra men ändå. Det kan ju vara kul att höra speakern ropa upp Bröstköttsklaffsarna. Fast ni kommer att missa avslutningen av Tour de Ski om ni kommer och glor. Det är synd.

Nu borde jag plugga, verkligen. Vart tog lovet vägen? Och inte går det att gräva sig ner i ett hål i marken heller, jävla tjäle.

Adjö nu.

*Här avses inte Charlotte Kalla inte.

Rappakalja

Rappakalja, det är ett spel som man kan ha riktigt roligt med.

Jag spelade det tillexempel härom dagen hemma hos mina kära kusiner, jag spelade det också både igår och i förrgår. Som ni säkert vet så går spelet ut på att man ska försöka hitta på en vettig förklaring till ett obegripligt ord, komma på varför en människa är känd, skriva ut en förkortning eller hitta på en lag. Och sedan gissa rätt bland allas förklaringar. (I dubbla rapparkalja alltså)

Den roligaste kategorin visade sig vara Berätta-varför-personen-är-känd -kategorin här kommer några riktiga godbitar.

Förste mannen i en skåpbil -
Emil Lagga Lagergren, han blev min gud efter den förklaringen.
Den förste att ta en omväg - Patrik Alexander (dock måste det tillägas att det bara var en fel läsning, det korrekta skulle vara den första som benämnde en omväg med just en omväg, vilken inte var så tokig den heller ;D)

Sen har vi ju naturligtvis min käre kusin Petter som först läser alla alternativ utom ett för att sedan utbrista, men det här läser jag ju inte det är ju rätt. Detta skedde i mitten av spelomgången. Oj oj oj ;)

De rätta svaren är faktiskt inte heller så logiska, det här tillexempel. I Ohio* är det emot lagen att ta med sig ett Lejon på bio. Vem hade kunnat gissa detta? :O

Rappakalja rekomenderas

*Ohio heter egentligen någonting annat, den riktiga staden önskade vara Anonym
.

Nyårsafton

Äsch marken är hård, spaden gick sönder och här är jag igen.

Nu ska vi inte fastna i sorgens träsk som pojkens häst gjorde i den där filmen som jag tyckte så mycket om.

Igår var det nyårsafton. Det var mysigt, i alla fall tills Partik och Patrik for hem och Inga och hennes syster blad gömde sig på sitt rum. Då blev det lite lite folk kvar.

Men men, det var god mat och spel och den där promenaden hem till Emil var inte helt fel, inte heller kan jag se någonting galet i nyårsskålen. Det är faktiskt bara en sak som jag är missnöjd med. Alla dessa uteblivna Gott nytt år sms. Jag fick bara 3 (var av ett strängt taget egentligen var ett ät väl sms, med innebörden Gott nytt år Dessutom fick jag ytterligare ett, dettta var dock riktat till min bror. Morr ) Och i och med det delade jag sista platsen med Patrik, vi var alltså de minst älskade i hela sällskapet. Tungt. Jennie hon var mycket älskad hon, 9,5 Gott nytt år hälsnigar kom hon upp i. Så mitt mål för 2008 är att bli precis som Jennie, hon måste ju ha gjort någonting rätt.


Nytt år, yeey typ

Så nu är det alltså ett nytt år? Vad hände med det förra kan man ju fråga sig. Eller någon annan, jag vet i alla fall inte. Det är så roligt att allt är som det ska, verkligen. Underbart så att säga. Att jag gjort allt jag ska och hållit alllt jag lovat, fin fint. Jag är inte bra på att hålla saker, inte när det kommer till löften och inte när det kommer till att hålla dem kvar hos mig så som jag vill ha dem. Jag antar att livet vill att det ska vara så.

Nu ska jag gå och gräva ner mig någonstans .


RSS 2.0