Stockholm

I morgon mina damer och herrar blir det stockholm men Sandra och Berg och just nu är det 21 grader och natt i Ulaanbaatar :')

Midsommar utan bröllopsplaner

Sitter och väntar på bättre tider tror jag nog. Herkules har inte friat än så vad ska en flicka göra? Sticka ut och löpa känns som det enda rätta. Och idag är det ju midsommar också.


Ska uppdatera er på körkortsfronten förresten, har haft halkbana. Alla var nöjda med mig och detta trots att jag blev påkörd av en påstådd lastbil och dog :)

Och nu när vi ändå är inne på uppdateringar så var de en himla massa miljoner år sedan som jag uppdaterade er på det Mongoliska väderförhållanderna. Så här kommer det ni alla väntat på, 10 grader och molnigt i Ulaan Batar


Love, love. love, love, love

Livsreflektioner. Här kommer ett konstaterande: Jag blir aldrig kär. Tja om man inte räknar mina två stående förälskelser, Petter Northug och Disneys Herkules då :)
 

 

hihi : )  <3


and it sucks

"Want to speak the words just to take them back
and live my life on the wrong track
but I'm just so very bad at that.

So I will stay the way I am
and just be,over and over, and over again"

Blaubeuren, Deutchland, Oktober 09 .

Hej hoppsan sa.

Jag ska åka som volontär till Tyskland i oktober. Ska försöka smälta det nu . Dör lite faktiskt. Men jag tror jag är glad. Jag är glad.hihi



Hippie queen

Jag menar här sitter jag och dricker te med Alice Cooper . Det kallas att ta igen sig efter gårdagen och ladda inför i morgon. Äter after eight också och Alice sjunger så fint. Känner mig lite vemodig. På bildena nedan ser ni min Guldkotten utstyrsel :)




Åh, men just ja. Dagbladet har lagt ut en oerhört delikat bild på mig på sin hemsida, jag har på mig Anders skägg och gapar(skriker) väldigt stort. Tack Dagbladet :')

It's the end of the world as we know it

Det är slut nu vänner. Jag har haft tre underbara jävla år jag lovar. Tack för det. Allvarligen, jag har älskat det! :')


Herregud!

I morgon tar jag studenten.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

:(
:D

Välkommen tillbaka Åsa

Välkomen tillbaka Åsa.

Sweden Rock ägde. föga överraskande. I min säng ligger en stackars groggy katt med tratt runt skallen och surar. Annars så tar jag studenten om tre ofattbart korta dagar. Hej magsår!

Städade ur skåpet och lämndae in nyckeln  idag. Känndes lite som en strandad val med prinsesskrona..if you see what I mean...

Nå, annars är jag ganska lycklig, fast Tyskland har inte behagat höra av sig till mig och min katt är som ni förstått sjuk. Trots detta då så är jag alltså lycklig.

Jag såg ju faktiskt HEAVEN & HELL i lördags, en lycka jag kommer att leva på sinnessjukt länge. Sen att recenscenterna* behagar vara griniga och otrevliga är deras problem.

Så, låt oss nu avsluta denna smått fantastiska dag med lite bilder (4 stycken närmare bestämt) Den första föreställer Åsa och hennes och Jörgens tält, den andra Åsa och Jörgen när de praktiserar en ganska misslyckad Danderyd min, den tredje en blöt Åsa efter en konsert i hällande regn och den fjärde Åsa under en av de minuter då det faktiskt var solsken

* Seriöst, har ingen aning om stavningen :(
 

Sweden Rock

ADJÖ DÅ, NI OLYCKSALIGA



RSS 2.0