Snart är det jag som är kung

Yell with the wind, though the wind won't help you fly at all
Your back's to the wall

-die young, DIO

Snart är det mörkt ute, lite deprimerande är det. Men det är inte så farligt.
Igår insåg Sandra, Frida och jag att vi förmodligen borde starta ett band.
Vi är alldeles för musikaliska för att låta världen vara ovetande om våra talanger faktiskt.
Kunde jag stava till vad vi är duktiga på så skulle jag. Men det är svårt, det är som att skrika faktiskt.
Hah.

För du är vild och galen och för ung !
- vänta snart är det jag som är kung
:D

total irritation

Jag lever i total irritation. 

        
Snart är hösten här - låt oss säga att den redan är här förresten, nog fan känns det så i alla fall.  och sen kommer vintern. Ja, men vad hände med sommarn då? Underbara sommar, ändå.


.
Hade min första lektion i litterär gestaltning idag i alla fall. Rena drömkursen. Och samhälleC går alldeles utmärkt att ta bort och i morgon är det fredag. Le, för i helvete. Å andra sidan hade jag kvar en lapp på nybyxorna idag, det måste ha sett snyggt ut. Verkligen. Hahhaha, det är tur att någon underhåller resten av världen.

Är lite retlig för tillfället faktiskt, råkade smälla till Oscar för att han tyckte illa om the Pogues, kan kanske ses som en överreaktion? Vad vet jag.

Permafrost <3

I natt sov det en ko och en katt i min säng
det blev trångt och smuligt, för katten gillar maräng :O


Så idag var det första dagen i skolan, fick nytt schema och ny mentor, annars är allt som förut. Får läsa både tyska och franska, och HistoriaC och engelskaC och litterärgestaltning på individuellt val. Det är 500 poäng det. Inte alls bra, hejdå SamhälleC och internationella relationer säger jag och hoppar glatt upp och ner. Måste prata med StudievägledarMats, men han är uppbokad minst de första 300 dagarna av det här läsåret.

Idag var jag cool, minst lika cool som Kalle faktiskt. Jag kan  cykla och prata i telefon samtidigt, det kan han med. Vi måste vara coolast på jorden och så asbest att vi inte får slängas i konteinern på IP :)Nu ska jag gå någon annanstans och vara cool faktiskt. Faktiskt? Faktiskt. Smaka på ordet vettja. Smaka sedan på Permafrost, det är ett fint ord det.

A bad days blues

I do not feel too good today

and I don't know what to say


Maybe I will write a stupid song

while the kitchen clock goes


ding, ding, dong


My throat is swollen. It's sore

and I am afraid I've just slamed the door.


My thoughts are in a box of cotton

and I'm pretty sure I've reached the bottom


My stomach is filled with nothing at all

and I will never, make that call


We do not have to talk today

‘caus I've got nothing good to say


I ‘ll just sit here and drink my tea

Today is just not good for me


Vi har en gris, nöff, nöff, nöff

Vi har en gris. Nöff, nöff, nöff.
det är ingen vanig gris på nå vis
Är den ett skämt?
Den vill se på TV nästan jämt

Ja, vad kan man säga? Vilka genier de är de där i smultron och sång


Jag har 1 cm stubb som står rakt upp i pannan :) Men mycket är förlåtet eftersom vi ska äta stek till middag. Skolan börjar på måndag. Seriöst. På måndag inleder jag mitt sista skolår. Vem hade kunnat tro det?

Ge mig brevet tuggjävel!

sa jag till min syster och fick tuggummit som jag velat. Kanske har vi en djupare förståelse för varandra ändå

Design edition

Libresse har gjort det igen, äntligen har den kommit Libresse design edition 2 Det är otroligt. Återigen kan man se framemot mensen, då får man ju äntligen använda dessa underbart tjusiga bindor :) Ännu en gång har Libresse visat precis varför de förtjänar att vara sveriges ledande bindmärke*. De vet precis vad man ska lägga kraft och pengar på! Ja varför inte rita små rådjur på paketen? Jag tycker verkligen inte att det är onödigt nej då. Jag blir lycklig. Plötsligt vill jag ha mens.  Alltid.

Vem vill ha bra bindor, när det finns tjusiga?


Varje kvinnas dröm. Naturligtvis

*detta påstående har ingen som helst faktagrund

merde

orättvisa värld

dö en fruktansvärd död

smält i regnet, sockerflicka

jag träffade en flicka av glas en gång

samma år som fågeln frös fast i trädet

Allt är mitt fel

Mat<3

Råkade precis klicka mig in på en bantningssida, fråga mig inte hur. Är hur som helst mycket glad åt att jag inte behöver använda mig av någon bantningsmetod. Flygvärdinnedietet till exempel, två hårdkokta ägg till middag! Jag skulle dö av hunger redan första dagen. Och om jag inte dog av hunger, skulle jag bli så sjukligt otrevlig att min omgivning skulle döda mig istället.

Nej, jag fungerat inte utan mat. Helst mammas tacopaj, men 2 dl majonäs och 2dl créme fraise, smuldeg och köttfärs. Blir inte mycket godare än så.

God jul, det säger jag bara

Det ligger en död kaktus på taket utanför mitt fönster. Jag undrar om jag ska se det som ett hot.


Det råder Harry Potter feber i mitt hus. Mina två yngsta bröder är vansinnigt besatta av trollkarlsvärlden, de pratar inte om någonting annat är Harry Potter. De har naturligtvis läst alla böckerna, vilket jag visst unnar dem, problemet är bara det att de aldrig har slutat läsa böckerna! Så fort de är klara med 7:an så börjar de om på 1:an igen. Det är sjukligt.

Nyss var de inne här och tvingade mig att gå in på Harrypotter.com för att göra ett Harry Potter Quiz....

Jag hatar Harry Potter

Bring me everyone




Odlar min aggressiva sida

100 sätt att misslyckas med din fjällvandring

Jag sitter i ett kök (mitt kök) och dricker te (kallt te).

Tänkte att jag skulle berätta om vårt misslyckade projektarbete (nej inte misslyckade)

Meningen var att vi skulle ta oss upp på toppen av Sveriges högsta berg och göra ett litet reserepotage om det. Istället har vi nu en film av fyra blöta, trötta flickor som i en jävla fart river två genomsura tält och sedan tar en helikopter hem. Egentligen borde jag vara hemma först i morgon men nu sitter jag här i mitt kök och funderar hur i hela världen vi nu ska redovisa projktet. Kanke skulle vi kunna skriva en bok?

100 sätt att misslyckas med din fjällvandring, här kommer tippsen som garanterar både osämja, hunger och blöta nätter.

Jag kommer hela tiden tillbaka till morgonen efter första dagsetappen, hur jag vaknade iskall och stel efter gårdagens vandring av att regnet piskade tältduken. Hur jag hör Lina i tältet bredvid klaga på att hennes sovsäck var blöt. Hur jag snabbt drar på mig kläder och kliver ut ur tältet, hur jag försent upptäcker att min käre tältdelarkamrat lagt maten löst i yttertältet. Kras, där gick nudelpaketen, ett av dem öpnnas och nudlarna sparkas ut på den leriga marken. Det är i denna hjälplösa stund som jag möter Sandras blick, där hon står utanför sitt tält i hällregnet, och vi båda brister ut i ett gapsratt.

Klockan 07:00 sitter vi inne i fjällstationens kök och tittar hjälplöst ut på regnet. Det är då Sandra kläcker ur sig att vi borde ringa vår handledare Pelle. och i den stunden känndes det nästan vettigt, men vad skulle vi ha sagt?

"Hej Pelle, eeh oj förlåt att jag väckte dig. Men det är så att, hmm ja vi befinner oss på Kebnekaise fjällstation och det regnar och det ska fortsätta med det så vi kan inte gå upp på berget. Hmm det var bara det, fortsätt sova nu. Hej"

Knappast hade han haft en mirakellösning i alla fall.

Vi har följande alternativ:

1. Trotsa hällregnet och försöka oss på den 12 timmar långa vandringen uppför Sveriges högsta berg. - Vilket förmodligen hade resulterat i en säker död.

2. Stanna kvar en dag och hoppas på bättre väder i morgon - det var väldigt lockande att föreställa sig att spendera ännu en natt i tält under hällande regn, i blöta kläder och med blöt utrustning.

3. Betala 600 kr och ta helikopter hem.



Klockan 8 hade vi fattat beslutet och vi bokade en helikoptertur redan klockan nio. Sedan rusade vi i väg för att riva tält och packa ihop oss. Totalt kaos råder.

Det är nu Lina och jag möter Sandra, hon kommer springande mot oss när vi är på väg mot tältet, i händerna har hon våra två matkassar. "Vart är tältet!?" gastar hon. Så halkar hon till, tappar ena matkassen men håller sig på benen.
"Jag skiter i den!" skriker hon och rusar förbi oss. Sylt, ketchup och mjukost rullar ut på den leriga marken. "Vafaaaan SAAAANDRA! VAD GÖR DU!?" vrålar jag genom hällregnet och när hon inte vänder börjar jag hastigt leta upp de matvaror som är på rymmen. Lina väljer att filma

Lägg till misslyckade grillningar*, råttpest, morgonhumör, osämja, fall och långa bilresor så får du vår resa i sin helhet.

Men allvarligt, den har i alla fall varit minnesvärd och bjudit på en hel massa skratt, det är tur man har självdistans :)

*Hur man misslyckas att grilla med en engångsgrill
, lektion 1. Lägg på alldeles för mycket kött genast när ni tänt grillen, elden kommer då att kvävas och grillen blir oanvändbar.


Les montagnes

Je suis á la maison. Nous n'avons pas fait climbe la montagne. Je aime pleu :/



les montagnes est trés belles



Såg en annons i tidningen idag. Billig Turkietresa direkt från Sundsvall, den 30 augusti, 3000 spänn och all inclusvie.. Ja, varför inte? Jag har hört att det ska vara populärt med charter till Turkiet i dessa tider... :)


Obs inget ansvar tas för felaktig grammatik

Kebnekaise

If you believe it, it's no lie
And there is an end to summer
'Cause the winter makes it die



I morrn far jag, vi*. Trött är jag. Har egentligen ingenting att säga. Lite lagom less sådär, nästan färdig packad nu i alla falll. Kan inte riktigt förmå mig att se fram emot någonting just nu. Det kommer att vända :)

*Till Kebnekaise, för att vandra upp och sen ner igen, häftiga vi är..

Problem vettni, på träd skulle man kunna tro att de växer. Jag ska försöka lösa dem så smidigt jag kan. Vi, du, jag och de andra. Så att säga.


Sagan om den lilla flickan Kalle

Det var en gång en liten flicka som hette Kalle
hon var ganska söt och hon lämnade alltid mycket dricks
när hon åt på restaurang.
Sen levde hon lycklig i alla sina dagar

:')

Jobb jobb nojobb Jordgubbar och Kaffe

Idag var det sista dagen på jobbet. Vilket för min del betyder att dokusåpan Kärlek på jobbet, får fortsätta utan mig. Dessutom betyder det att jag är rik och att jag aldrig mer behöver rensa ogräs. (hoppas dock på att få komma tillbaka)

Ni vet när någon säger någonting som verkligen inte är roligt, verkligen inte. Och bara därför förgås man nästan av skratt. Som igår på jobbet.

Åsa"Åh kolla det finns chococoffe, eller nej Chocoffe står det visst, vad är det?"

Inga"Det är någon som har malt ner Cho Chang i Harry Potter och gjort kaffe av henne"

Jag menar det var inte ens värt att kalla ett skämt, så varför tog det nästan livet av mig? Resten av arbetarna kan kanske ha fått för sig att jag är sinnesrubbad.

Dramatik

Igår var det dramatiskt må ni tro.

Där sitter man alldeles oskyldig på en veranda och ska till att äta. Det är då den kommer ödesmusiken, en mer skrämmande musik får man leta efter. Ödessymfonin gånger trettio. Jag lovar. Alldeles kännsliga blev vi, jag och Erika där vi satt. Vi förstod ju på en gång vad låten egentligen handlade om. Den där stackars desperata astronauten som just förlorat sin dotter och nu är så förtvivlad att han var i beredskap att kasta sig ut för ett stup. Det gick inte att undvika tårarna och det desperata hulkandet. Speciellt inte när han krossades mot klipporna.

Som tur var handlade nästa låt om Tarzan, inte lika ödesmättat kanske.

The madness Hamsters

Every night they visit you, every night they come
and bit by bit they'll steal your brain
and feed it to their mom

Nu är det dags

Så, jag har gjort det till en sport att vara så trevlig som möjligt. Idag till exempel i kön på Subway. Hade världens suraste och segaste personal till hjälp och jag hade jättebråttom. Hon verkade hata livet och mig med det. Fyfan vad jag log och kvittrade mig igenom den kön.

"Stå bara där och se söt ut."Och det verkar ju vara det enda jag kan, varför inte satsa fullt ut? Nog gör det en och annan förbannad. (Tyst nu Maria, jag är visst ALLTID snäll och glad ju :O)


Jaja, var bara jag och Mikaela kvar på rensningen idag, så det tog sin lilla tid. Men dagen gick fort ändå, P3 hjälpte till en del och DIO också för den delen. Dessutom fick jag se(och dofta på) Bogrundets ende godluktande man och jag menar det är ju inte fyskam. Tillbaka i morgon igen, hoppas på hällregn

Dessutom är jag så glad att jag slipper allt tjafs nu, det är fint att växa upp och det är fint att växa i från. Det var länge sen jag kunnde säga att jag saknade det.
Jag gillar att göra såna där avbrott (Se strecket ovan) Jag gillar dessutom att sova, och att äta.Puss

RSS 2.0