Picknick



Det är så här att ibland får man mysiga infall och då kan man uppleva ett och annat. Picknick i stan till exempel.



image128image129
Vi hade knyt pickninck (jag bakade chokladbollar)
och Sandra var oerhört facsinerad av bokstavskexen

Sen gick vi på stan och jag köpte tights .

image130image131
Sol :)

Leif Allan och kärleken

Just i detta nu kryper det en råtta i mina kläder. Det är Leif Allan, det var nämligen såhär att när jag kom hem från staden idag så låg det en lapp på bordet. Leif Allan behöver kärlek. Det var bara jag hemma så jag tog på mig ansvaret. Jag tror Leif Allan gillar mig, jag ger honom inte bara kärlek jag ger honom ost också.

Jag har satt mig vid datorn för att Leif Allan ska känna sig hemma, det är ju här Einar har honom jämt och ständigt.




image127
Han är rätt söt för att inte vara katt

Tomas och galgen

Jag glömde ju att tråka ut er med detaljer om min dag på teatern.

Jag står i ena sidan av en lång korridor då jag plötsligt ser Tomas komma gående i den andra. Blixtsnabbt rycker jag åt mig en galge och pekar oerhört hotfullt mot Tomas med den. Pojken blir naturligtvis livrädd och backar bedjandes. Jag är dock oresonlig och fortsätter hota honom till livet genom att sakta gå framåt. Sen petar jag på honom. 


En strandad val

Jag har precis spelat min tredje föreställning, det gick lika bra som himlen är blå och himlen är typ jätteblå. :) Synd att mina goda vänner (Som hade med sig en blomma till mig, all kärlek till det och dem <3) gick på den andra föreställningen vilken sög. Men men, två kvar nu. 

Idag har varit en lång dag, så lång att jag och mina väninnor kände för att lätta upp stämmingen genom att ta en tripp till det förbjudna landet el. Väl där upptäckte vi vilken förfärlig plats det är. De använder regelbundet tortyr, för att pressa vad de kallar spioner på information! En stackars GB-glassgubbe hade de lämnat upp-och-ner! Upprörande! Vi vände på honom. Skrev ett hemligt meddelande till alla elare på tavlan och lämnade detta karga förbjudna landskap. 

 På naturkunskapen försvann läraren Tomas spårlöst. Jag skrev då en sång till honom på tavlan:

Tomas kom hem, för vi längtar efter dig
kom innan sommaren är slut lilla tomas.


Jag tror faktiskt att han uppskattade den :)

Sen vandrade Sandra och jag hem, Karl och farbror Tim vandrade med oss. Sandra hade en dödstung väska som hon tvingade Karl att bära och livet fortsatte som vanligt.

Min katt



Min katt den har tre kanter, tre kanter har min katt och har den ej tre kanter så är det ej min katt.

Tugget, brevjävel!

Jag skriver egentligen klart min geografiuppsats, det är bara det att det inte märks.

I morse var jag trött, och när jag skulle fråga Inga om ett tuggummi kom följade ord ur min mun:

"Brevet, tuggjävel!" Av någon outgrundlig anledning förstod hon att jag mende "Tugget, brevjävel" och av en ännu outgrundligare anledning fattade hon att jag bad om ett tuggummi. Jag kallade alltså min syster för Brevjävel, varför i hela världen gjorde jag det? Hon jobbar inte ens på posten.

Sherlock Holmes och Cantervillefallet


Nu är det så här att jag vet att ni alla vill se mig spela teater. Det är ju inte ofta man får den möjligheten, eller hur? Nu kan jag erbjuda er att få se mig som Butlern Peter, i en enastående rolltolkning. Premiären spelas på Konsertteatern i Sundsvall kockan 13 00 i morgon, lördag 26.* Missa inte detta enastående tillfälle att få se ung teater när den är som bäst, beställ din biljett idag!

Sherlock Holmes och Cantervillefallet - när du vill ha spelad spänning




*Föreställningar ges också på Söndag kl 18:00 och på onsdag kl 21:00

Pingvinen Pierre skriver inte dikter som Sandra

Här sitter jag och har matrast, jag har snott åt mig en dator eftersom det skulle vara min död att bli utan nästa lektion. Bäst att gardera sig liksom. Mittemot mig sitter min poetiske vän Sandra hon har just konstaterat att hennes dators tangentbord saknar Å,Ä,Ö knapparna. Spännande. Skolan har allstå köpt in en dator (för den hon har är alldeles ny) utan svenskt tangentbord. Fascinerande. Verkligen. Men jag kan inte hjälpa att undra varför

Just nu sitter hon och msn:ar och för att få tag i de rätta bokstäverna kopierar hon dem från andra sidor. x)Underhållande

Mat tanter

Så här gick det till när skolan planerade inför den schemabrytande tacosen i fredag.

Mat tant 1 : Alltså, det är ju dyrt med köttfärs? Hur ska vi ha råd att ge alla elever mat?
Mat tant 2: Ja det är knivigt alltså, och rektorn blir ju så jävla arg om vi bara serverar åt den första hälften.
Mat tant 1. Ja förfan
Mat tant 3: Men hörrni jag har en idé. Om vi saltar köttfärsen nå så fruktansvärt mycket att den knappt blir ätlig...
Mat tant 2: ...Så kommer ingen att ta mer en högst en gång! Smart!
Mat tant 3: Lyssna på det här då? Dessutom kommer eleverna att ta en massa av den där gamla gräddfilen för att neutralisera sältan.
Mat tant 1: Du är ett genI! 

Kanonkula

Jag tar inget ansvar för hur mitt hår ser ut idag. Verkligen inte.


Dagens jävla klapp går till den där flickan Frida som jag tycker så mycket om även fast att hon i ärlighetens namn är ganska korkad. Vi ska nämligen gräva ner oss i ett hål. Tummis på det för fan.


Min bror Harald,14  och min bror Einar, 12 hade en het diskussion om Harry Potter vid matbordet idag, den avslutades så här.
"Vilket elevhem hör du till. Polarkakorna, eller!?"

Pingvinen Pierre


Dagens låt. One republic med Pingvinen Pierre.

Jag vet, jag vet jag trodde också att det var Stop and stare.

Luke I'm your father

Jag sitter tillsammans med några goda vänner inne i köket, ljudnivån är minst på den röda nivån. Det är då jag plötsligt hör en mullrande mansröst ute från hallen "Jag är er dotter ". 






Det var en mycket sjuk upplevelse.



Lugna sockerpuckar

Lungna sockerpuckar, sa jag att jag inte ville tråka ut er med detaljer? Det vill jag visst det.


Här kommer detaljer om allt förutom gårdagskvällen (Då 90 kilo Emil förövrigt försökte kittla mig till döds, Särpatrik åt leverpastejmackor, Torsten i lådan rev ost, ett parti Så kan det låta spelades, Oscar var allmänt negativ till allt, alla låg i samma säng men ändå inte, lördagsgodis serverades med mera med mera)


Just nu diskuterar Lars och jag ingenting med så många krångliga ord vi kan, Sofia och jag disskuterar vårt nya liv i Fittja, Frida och jag gråter en skvätt tillsammans över hur inte-ful jag är samtidigt som Linus och jag funderar på hur oerhört unga vi var för 19 år sedan. Tacka gudarna för msn, annars hade jag kanske tvingats göra någonting vettigt i kväll :(



Hihi

Det är kanonkula, som Linus skulle ha sagt .

Mysjkin och jag, gubben och Misse?

I fredags var jag och Mysjkin ute och promenerade på ängarna. Och det var då det hände kan man säga.

Plötsligt möter vi en annan människa som är ute och går på ängarna med en katt! Helt galet.



På ängarna sjunger storspoven för nu är våren här. Det är mysigt och har dessutom mycket med inlägget i övrigt att göra. Tack

Särpatrik BK 4 life !!!

Ojoj snacka om händelserik helg. (- Vad är det som händer? -Det är inget som händer det är bara mina händer)

Mor och far har åkt till Paris, varför vet jag inte, men det är ett faktum att de faktiskt har det. Så vi passade på att bjuda hem en massa folk, Emil utanför lådan och Särpatrik, var bara några av gästerna. Sen lagade vi en hälig gourmé middag tillsammans, för att sedan ge oss ut på fotbollsplanen där Särpatrik BK vann stort. Efter detta fortsatte kvällen i sin oändlighet men jag ska inte tråka ut er med några fler detaljer.


Idag är det 6 dagar till premiär, och i går hade vi ljusrep. Ljusgubben klas var där och lyste upp vår tillvaro och Lars var lycklig för han fick åka sin motorcykel till repet. Jag var mindre lycklig, det var nämligen så att jag var tvungen att cykla 6 km för att komma till bussen, som i sin tur tog mig till stan vartifrån jag fick gå till teatern. 

 Det var föresten precis innan den cykelturen som jag kom fram till att det inte fanns en enda vettig anledning till att inte använda cykelhjälm. Följdaktligen använde jag cykelhjälm. En het sådan naturligtvis. Cykelhjälmen och jag gick faktiskt runt på stan i flera timmar och såg heta ut tillsammans.

Jag vill avsluta med en liten sång.


SÄÄÄÄÄRPATRIK SHALALALALA SÄÄÄÄRPARTIK SHALALALALA SÄÄÄÄÄRPARTIK SHALALALA

Elaka flicka

Jag tänker aldrig dreggla i din säng.


Vart får jag allt i från? Finns det egenligen någon så bra som jag? Nåja, vi har de där valrossarna, men de är få.


TEATER PREMIÄR om en vecka, ni ska befinna er på konserteatern den 26! :)

Förut idag var jag ute och lekte med mina pseudotvillingar, det var mysigt och soligt. Torsten har så mycket överskottsenergi nu när det är träningsuppehåll. Galen är vad han är.


Förövrigt är det enda vettiga man kan göra under skoltimmarna att gå runt skolan och hoppas på att någonting händer. Ibland hittar man stegar som någon ställt där för att man ska klättra upp på dem. och ibland sjunker man ner i jättestora lerhål.



Förövrigt så anser jag att kartago borde förstöras


Romeo, Romeo wherfore are thou Romeo



Shakespeare Shakespear betydde ditt namn verkligen.. Skakspjut?






Ja,ja som du vill Mr. Skakspjut


Allsång med Tomas

Hej, jag kanske kan uppfattas som socialt missanpassad. Men det är bara för att jag 'är sån. Ursäkta.


(Emil försökte krama mig och Torsten, problemet är bara att han har blandat ihop kramas och kvävas.) Och med de orden vill jag inleda dagens inlägg. Idag var jag så trött så trött så att jag bara ville sjunka igenom jorden istället för att ha dubbeltimme i Naturkunskap B 14-16.

Flera gånger bad jag vår lärare den gode Tomas att vi väl kunde ha sångstund istället. Jag tog mig till och med friheten att skriva Allsång med Tomas på whiteboarden. Men icke. Helt kallt suddade sadisten Tomas ut mina vackra ord och tog istället fram en organdocka, vi skulle prata om Matspjälkningen behöver jag berätta om hur otroligt inspirerande det ämnet är?

På rasten tog jag hjärtat ur organdockan (som förresten var skelettet Benjamen med kött på) och sprang iväg med det till Elkiosken. "Mitt hjärta bankar för dig Oscar" Sjöng jag ut när jag hittade pojken Stenvall på samma plats. Han besvarade inte kärleken och jag var tvungen att gå tillbaka till Tomas. Inte heller denna lektion bjöd på allsång :(

Pseudotvillingar I've got them

"Hej smulan står du här och kexar?"  Och det var ju inte ens rätt


Jag är nästan klar med min psykologiuppsats nu. Om syskonpsykologi handlar den. Det enda jag egentligen har lärt mig är hur otroligt synd det är om mig som har två pseudotvillingar :( Och hur jobbigt mitt liv kommer att bli i framtiden bara för det.

Kristina Lugn och jag

Min mamma älskar mig uppenbarligen inte, alldeles nyss försökte jag läsa en halv Kristina Lugn dikt för henne men hon vill inte lyssna. Därför ska ni få höra den halva dikten istället


Kurt Kurt du var så
gulle gulle go
att det var svårt att låta bli
att äta upp dej
jag minns
hur svårt det var
att låta bli
att avskilja
ditt trinda huvud
från kroppen
och rulla det i smör
och stoppa det i munnen mums
och dina slanka axlar
och din ludna bak
och dina skära fingrar Kurt
du var så söt
att jag blev galen
bara av att se dig

Tänk jag som trodde att Kristina Lugn var överskattad.

Patriks Ko, för att han är go

Nej Patrik förlåt. Nu fick jag ju nästan dåligt samvete. Jag vet att du innerst inne är en god människa, även om du har svårt att visa det. Så Patrik, låt oss stryka ett sträck över det här. Titta, jag sätter in din Ko som plåster på såren :)
image112
 
Lägg märke till den fina titeln, jag har liksom en ganska stor talang för det här med rim :)

Kvalitets tid

Här sitter jag och försöker ha kvalitetstid med min, från Malmö just hemkomna, mamma. Det går inte alls bra, hon bara springer iväg hela tiden. Men då rusar jag efter henne och säger att hon minsan inte kan slippa ifrån vår kvalitetstid så lätt. Så det så.

För övrigt är Patrik en ondskans tjänare som brutit sig in i min blogg, trots detta hoppas jag honom all världens olycka och jag kommer att råda min syster till att dumpa honom. Tack

Idag bevittnade jag en OERHÖRT spännande biljardmatch. Det var nämligen Världsmästerskapen i biljard på skolan, finalen gick mellan Karl* och BH . Det var bäst av tre. Första matchen vann BH överlägset men i nästa tog Karl snabbt befälet. Jag satt och sov. Då plötsligt sköt Karl en boll på mig så att jag var tvungen att sträcka upp händerna i luften och skrika som en tjej. Det var inte snällt gjort, men efter det var jag åtminstone genuint intresserad av matchen. BH vann, btw, (vilket förövrigt är et töntstämplat uttryck)

*Här sitter jag och helt kallt antar att han är döpt till Karl och inte Kalle, att jag vågar det beror på att jag i likhet med Sandra är ganska cool.

en ond syster

The power I have got.

Meheh.

Jag har den! Jag har den! Jag har den! Åsa Kempes blogg, alltså. Fråga inte hur, du kommer ändå inte förstå, det är alltför finurligt och klurigt för en vanlig dödlig som du.

Visste du att Luxemburg är betydelsefullt? Det sa Bengt the all-knowing alldeles nyss.


DET VAR EN GÅNG EN KO. DEN VAR GRUSAD.

The End


Åssssssa är en ååål
åålskål

hahaha.. Me is hacker

Oj va dålig du är, kära Åsa.. Nej, jag får inte säga så. Inte kära, mer djupt omtyckta?

Aja..Jag ville bara visa hur duktig jag är.. Och att jag vet vad du har för lösenord

Moahahahaaaaa

/Mr. Giggles

Inombords sa Patrik

ÅSA används som förkortning för återsamlingsplats inom det svenska försvaret.


Hahhahaahahah, jag dör . Och dör och dör. Men jag är trött så det är säkert därför .

Inte alls .

Lugn , jag ska inte blogga på lektionstid.

Hej Emil

Hej, nu är det såhär att jag råkar känna en pojk som heter Emil, han har kommit sjua på en cuptävling i längdskidor och han frågar alltid mjölken om han får dricka den innan han gör det (han lägger liksom örat emot glaset och lyssnar, jättenoga!). Hej Emil!


Jag har äntligen fixat min blogg så att den inte på något sätt liknar Sandras, Sandra skrek förresten Fitthorkuk till Frida i biblioteket igår. Hon var inte på sitt bästa humör. Ack.

Nu ska jag äta för sen ska jag till det där stället och låtsas sjunga.

May you be a bird in hell

Nej herregud, nu orkar jag inte mer. Ber att få återkomma med designen  .

May you be a bird in hell

Wannabe no more

Nä nu står jag inte ut med att vara en Sandra Berglund Wannabe en enda sekund till.

Jag säger som Bacon, Idag ringde han med HATTEN, men vart ska man liksom lägga till med båten?

Sandra design och lappkast i matten

Alltså det är inte mitt fel att min blogg ser ut som den gör. Det är bugginternet som har mixtrat och kommit fram till att Sandras och min blogg ska se likadana ut. Det är alltså inte rättvist att döma mig efter utseendet på min blogg. Döm däremot gärna Sandra.

Jag orkar inte omdesigna idag, det tar en väldans massa tid ska ni veta. Det är pissväder ute appropå lingonsylt. Det är inte heller rättvist. Men å andra sidan skriver jag uppsattser på universitetsnivå, så jag antar att det väger upp för en del.


"ja, du är ju en sån där mellanelev, och nationella gick ju inte så bra. Något av ett misslyckade var det ju, men jag måste ju ta med i beräkningarna att du inte har haft så många lektioner, bara en i veckan och då blir det ju så haffsigt. Ja, du hade 26 poäng på nationella och det räcker ju faktiskt till VG. Men du har jobbat på bra på lektionerna. Äsch, blir du ledsen om jag sätter ett MVG?"
"Va?"

Jag vet inte vad det är men min naturliga charm måste helt enkelt ha ett finger med i spelet. Me like Leif

Så kan man också säga ja

Merde
 
Jag hann inte provspela idag och jag är trött.
I morse såg jag den snyggaste människa jag någonsin mött.
Lite patetiskt är det allt, att mycket är söt men också salt. 
Jag gör för mycket, hela tiden. Ha! jag trodde jag var vänstervriden. 

Vad är grejen med att lära sig? Jag vill egentligen mest lära ut, om mig!
 Idag lyckades jag inte-jobba hela dagen. Oeffektivt så man får ont i magen.
Där bredvid satt en annan tjej, hon trodde nog att hon känner mig.
Sen åkte jag med buss långt bort, långt bort med Berg som säger jag är smal och kort.
Naturligtvis var bussen sen, lika som min katt är len.
 Min syster gömde sig med mig, vi satt där bredvid en konstig tjej.
Jennie hittade vi också, hon sjöng med oss lit' då och då.
Sen sprang tiden bara bort, kanske hittade den en av samma sort?
Vänner måste man nog ha, tiden finner dem  nog bra.

Hon från polen sa nått smart, men det har jag glömt bort så klart.

Så är det .

Jag har inte varit på skolan på nästan 4 veckor, snacka om att det blev en grym chock att komma tillbaka :O Men trevligt också såklart, Sandra sa tillexempel att hon Nästan blev glad att se mig.
 

Min livsmening är förresten att åka till Mongoliet och stanna där !

RSS 2.0