Solstolar en mulen dag

image20

Sorgligt tomma stod solstolarna där, det var ingen som ville sola den dagen..

Cykeln

                    
image18


Han blir inte större, vad än du gör kommer han att stanna för liten.

Åsa -hemma igen- berättar historier om bad och krankar

Hejsan

Nu ska jag berätta om en dag på stranden.

Det var en dag, en alldeles vanlig en. Maria hade bjudit in sig till mig och femminuter innan hon tänke anlända ringde en Sofia och vill umgås. "KOM ÖVER OCH BADA RARING" borde jag ha sagt, tyvärr bjöd jag bara över henne. Vi cyklade de 200 hundra meterna ner till stranden, när väl Maria så flashigt hade anlänt på sin motorcykel.

Maria visade sig vara världens största badkruka samtidigt som Sofia visade sig vara det motsatta. Bitchen Sofia kände att hon nödvändigtvis vill skvätta vatten på mig så jag blev blöt. Maria klara dig sig dock från detta. Sen SIMMADE vi. och efter denna upplevelse SOLADE vi. Sen övergav Sofia oss för att återförenas med sin kära familj.

Det var den lilla historien det.


Jag har befunnit mig i stuga några dagar nu. Vi hittade en fruktansvärt massa kantareller. HÄRLIGA VÄRLD . Sjukt gott. För första gången i världshistorien lyckades jag dessutom få min syster att sova överst i våningssängen. Oj ój sån panik hon fick .
"Åsa, jag kommer att ramla ner"
" Nej då"
"Jo!" ...
"Åsa det är HARKRANKAR HÄR"
"Jaså?"  (något som jag kunde säga bara därför att harkrankar av ngn outgrundlig anledning trivs i stugans tak."
"AAAAAARRRGH"
"Lägg av nu mes" (sen gjorde Harkranken en störtdykning) "AAaaaaaaaaaaaaahrgh Vi måste få ut den!"
"Jag sa ju det!"
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Den anfaller"
"AAAAAAAAAAEH"
" nu är den inne i lampan!"
"Du kommer att steka dig själv , lilla Harkrank"
"Stackarn"
"Ja.. Vi STÄNGER in den"
"JA!?" Så vi stängde in harkranken i lampan, släckte den och sov så sött som vi bara kunde.

Gnarphemkommen Åsa berättar.

Hej världen.
Idag är jag hemma på besök bara, snart åker jag nämligen iväg igen till Härnösand. Att man aldrig ska få vara hemma alltså. :/ ;)

I alla fall. I söndags fick jag till min stora överraskning höra att min familj, vilket inkluderade mig, skulle fara till gnarp. Gnarp!? Tänkte jag, vafan, varför skulle någon någonsin vilja åka på semester till GNARP!? Men Gnarp visade sig vara ett helt underbart ställe faktiskt, i alla fall stranden som lämpligt nog låg 3 min från stugan. Man skulle faktiskt kunna säga att jag inte gjort annat än att legat på stranden i tre dagar. (men att säga det skulle tyvärr vara en lögn, jag har nämligen cyklat runt i Gnarp med syster rödtott, spelat spel med nämde, samt spelat minigolf med min Kära familj) Tyvärr har jag bränt mig till följd av detta, FAST ATT JAG ANVÄNDE SOLKRÄM. (och summan av kardemumman blir alltså, ANVÄND INTE SOLKRÄM FÖR DET ÄR BARA LURENDREJERIER)

Härliga dagar har det varit men jag vill ändå framför ett fåtal klagomål.

Klagomål nummer 1
Alla nakna barn! Det var nakna barn överallt, everywhere! Det var helt sjukt.

Klagomål nummer 2
Stugans toalett, den var fräch och så men med tankr på temperaturen där inne skulle man kunna tro att den låg i tropikerna. (Eller helvetet kanske.) Jagmenar seriöst, hjälp! Man höll på att dö av värmeslag därinne. Fast det kanske är nya modet, vadvet jag Extra extra familjen Lunneborg uppfinner kombinerad toalett och bastu, Tjänar miljoner!!

Klagomål nummer 3
Precis utanför huset stack det upp en pinne, och varje gång jag kom cyklande hem körde jag in foten i den där Jävla pinnen, och varje gång jag gick höll jag på att rammla över den där FÖRBENAE  PINNEN och varje gång jag hade bråttom så fällde den där SABLARS PINNEN mig! Det var kortsagt en födjävligt ondsint och lömsk pinne !


Tjolong

Rapport från det stökiga rummet i Fagervik

Hej världen. Jag sitter i Maria Modins extremt välstädade rum och irriterar alla människor i min omgivning (Maria). Just i detta ögonblick hedde* jag ner en penna på golvet. Fy fan vad jobbig jag är, ibland kan jag verkligen inte förstå varför jag har några vänner överhuvudtagt !? :O Men jo det förstår jag faktiskt visst det, faktiskt, jag är ju faktiskt eeeh, jag menar jag har ju en SNYGG axel, snygg som jag vet inte vad är den vettu. Shit.

Nä, förlåt jag är oseriös och som sagt irriterande. Men jag är nöjd. (Mannen här är väldigt nöjd, han är glad för han är nöjd /Kännsliga bitar)



Maria stressar mig, hon tyckr att jag ät tråkig och osocial som inte ägnar min fulla uppmärksamhet mot henne. 
Det är sjukt vad självcentrerad den flickan är :O 
Men jag accepterar henne för den hon är alltså ;) 
Idag har jag varit på mitt norden cup och sett mina bröder spela fotboll. 
De är sjuktsöta och jag blir sjukt engagerad  i deras matcher. 
Men jag måste se mina blommor växa nu. 

Adjö  





*det är INGET ord

Warm orange pictures

image16                 image17


No need for words ..

Kiosktanten Åsa

image15

För er som inte trodde på att jag inte är en hårt arbetande kiosktant..

Bitchbarn

HJÄLP BitchTorsten och hans bitchiga vän BitchEmil kommer och tar daton av mig! Vad ska jag gör nu ?
De vill inte ens leka med mig! De vill bara spela spel, UTAN mig. Jag blir så ledsen :/

Kiosktanten rapporterar, så här var min dag.

Vaknade i morse och tackade gudarna för att jag hade fått en stor finne mitt i pannan. For sedan till IP för att tillsammans med Fritjof arbeta som kiosktant. (det är ju alltså mittnorden cup nu, och som den snälla och hjälpsamma storasyster jag är så hjälper jag min brors lag) . Jag fick redan tidigt en flashback från föra året i och med att korvburken var omöjlig att få upp. (Vem konstruerar de där?! Det skulle jag verkligen vilja veta) Stod sedan tioch sålde saker, mestadels korv faktiskt, medan jag såg på fotboll och skerv å en saga. Ja, det var faktiskt både jag och Fritjof som skrev på den, den blev euhm, fin.. Tyvärr glömde vi den inne i kiosken när vi byttes av. FASA OCH SKRÄCK. Tur att det bara var Fritjofs namn som nämdes.. Efter kioskarbetet hade ungefär halva p 17 matchen Timrå-Sund spelats...( I den matchen kände jag hälften av spelarna, det var mystiskt :O Helt utan vetskap om att de spelar fotboll, kommer det som en chock det vill jag lova) TRäffade även Martin där, Fritjof kände att hon var tvungen att skrika "HEJ MARTIN" när han gick förbi, på samma sätt som att hon kände sig tvungen att svara "JA; DET HAR VI!" när en gubbe frågade om vi hade korv och "JA,DET ÄR DEN!" när en annan gubbe frågade om  glassen han höll i var god. (som om vi skulle veta det ? Vi var ju förfan bara oskyldiga små barnarbetare). Fritjof är lite skrikig av sig... Sedan var det min högst avlägsna släkting till brors tur att spela, då gick vi till läktaren och gissa vem vi stötte på där? HENRIK THORSÈN,  "hej Henrik, min syster har gått i din klass så vi känner varandra" sa jag. "Hej" sa han . Sen tittade vi på matchen med Henrik.. Efter detta vandrade vi hem till Fritjof och väl där kände vi oss sjukt kreativa så vi började skissa på Betty part three. Bye Bye mr penguin (typ inte kan jag stava till det heller!" Jaja, sedan blev jag bjuden på middag av Ulf.. och sen for jag hem.

Det var min dag det, och tro nu inte att jag är intresserad av din dag. I ärlighetensnamn så är det sjukt tråkigt att läsa om andra människors dagar

Datorn

Datorskärmen fungerade inte tidigare idag och eftersom Einar använt den precis innan så var han huvudmisstänkt. Jag kände mig tvungen att ringa och fråga.



"Einar har du förstört datorn och sedan glömt att tala om det för någon!?"
"Eh, näe. Förlåt att jag stängde av den!"
"Den går inte att sätt igång"
"Jag stängde av den, förlåt"
"Lyssnar du överhuvudtaget? Den går inte att starta"
"Nä just det den gick inte att starta"
"Precis!"
"aa"
"Gjorde du någonting?"
"Näe"
"Okej, så du har inte av misstag vält omkull skärmen?"
"Nej"
"Du har inte gjort någonting alltså?"
"Jo, alltså eh jag tröck på 'sovläge'"
"Jaså?"
"aa och sen hade jag bråttom så jag stängde av den"
"Du stängde av den?"
"ja"
"Okej, ingenting mer, skärmen är nämligen död"
"Eh, jag tröck på den där knappen"
"Den där knappen?"
"a"
"Vilken knapp!?"
"Sovläge"
"Ja du sa det! Vart var knappen, den på skrivbordet?"
"Näe"
"Inte? Vart finns det en annan VILOLÄGESKNAPP?!"
"På skärmen"
"På skärmen?"
"a"
"VART?"
"Bredvid stänga-av knappen"
"Okej, så du har ingen anning om varför skärmen strejkar?"
"Näe"
"Du gjorde ingenting?"
"Näe men, den funkade inte att sätta igång sen."
"Vi märkte det"

Varför får han överhuvudtaget använda datorn!?
Ja, ja vi fick i gång den i allafall, det visade sig att någon fingrat på knapparna på baksidan av skärmen... Suck

RSS 2.0