Tack Patrik och Aftonbladet.se

Hej, världen
Jag är hemma nu, vid min egen dator vilken befinner sig på en alldeles lagom höjd*. Jag vill börja dagens inlägg med att tacka Patrik både för att han inte hatar mig och för den fina ko-bilden. Tack Patrik.

Så till till viktigare saker, vad händer i världen idag? Till hjälp med denna programpunkt har jag använt mig av den otroligt informativa sidan Aftonbladet.se. Vilken är en webbupplaga av papperstidningen Aftonbladet, ni vet den där tidningen som bara skriver om relevanta saker med stort nyhetsvärde. 

Den första världsnyhet jag vill uppmärksamma är det faktum att den ständigt aktuella frågan 'vem  kommer att bli Världens sexigaste fotbollsspelare?' snart kommer att få ett svar. Hejja Bruno Liljefors det säger jag bara. Jag återkommer naturligtvis med mer detaljer i takt med att omröstningen fortgår. Men Henri, Beckam och Ljungberg ligger än så länge i toppen så mycket kan jag säga.

Vidare kan jag berätta för er något som kan komma att rubba hela er existens TV-bonden Karl Petter har en hemlig flickvän! HerreJesus vilken nyhet jag tror att jag smäller av!

Jag kan också berätta att man faktiskt kan få se Paris Hiltons kärlekshälsning på Webb TV om man besöker de ovan nämnda sidan. Det är strort mina damer och herrar, mycket stort!

Men jag vill avsluta med den största nyheten av alla. Det som jag personligen känner att jag får störst utbyte av att veta nämligen att: Jack Nicholson behöver använda Viagra när han har gruppex! Tack aftonbladet för upplysningen! <3




*Patriks dator befann sig alltså ovan på ett av skolans skåp om någon inte förstod det förra inlägget. Vilket kanske var lite för surrealistiskt för de som inte befann sig på platsen.

Kommentarer

Kommentera genast!:

Namn:
Ge alla mina tillgångar till Åsa?

Tandbortstfärg: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0