Jävla dagbladet

Jag har fått ett brev från Dagbladet förresten. Grattis på 18 årsdagen står det med stora bokstäver sedan så följer en liten text som inleds med Nu står du mitt i livet

Vafan!? Vaddå mitt i livet, ska jag dö om 18 år va? Assorglig framtidsprognos om du frågar mig :(

Jävla dagbladet

Kommentarer
Postat av: Mer...

Har alltid fått för mig att det är nått skumt med Dagbladet och uppenbarligen så håller dom på med nått ockult som kan förutsäga din död 18 år i förväg. Jag beklagar sorgen :)



Drömmer du sanndrömmar? och hur skruvad är din hjärna egentligen? Laxpojke... låter som en Disneyfilm med Tim Burton bakom rodret. Kanske är en bra uppföljare till Hitta Nemo :)



Sen så är det väl kanske inte så bra att förlusta sig med laxar som antar skepnaden av pojkar när man egentligen ska kliva upp och åka till skolan. Men det bjuder ju till att spekulera om en ganska vriden syn på förhållande, men det är ju trots allt lagligt i Sverige av nån konstig anledning :)

2008-12-09 @ 14:11:17
Postat av: Åsa

Tack, det värmer med lite medkänsla i denna svåra stund :)



Tror inte att det var en sanndröm nej, men min hjärna är uppenbarligen ganska skruvad..Det är smällar man får ta :)



Jadu, kanske ska jag satsa på en lax? Pojkar är ju när allt kommer omkring inte sä jätteroliga. Been there done that . så att säga. Fast i ärlighetens namn vet jag inte om laxar är så mycket bättre :S Vi får se, vi får se.

2008-12-10 @ 15:25:13
URL: http://asakempe.blogg.se/
Postat av: FRIDAFRIDAFRIDA

hahahahah alltså. det är ju jag som fyller år här om någon . inte du

2008-12-16 @ 12:33:57
URL: http://fridaosv.blogg.se/
Postat av: malls!

hahahahah så jävla deprimerande. fick du också med en lapp med typ "vart vill du annonsera?" .. ja sätt mig gärna under köp och sälj, som en sliten tonåring lr nåt ..

2008-12-16 @ 20:06:37
URL: http://msen.blogg.se/
Postat av: Åsa

haha men ja. Och om man ville kunde man kontakta dem så fick de skriva ned hela ens livshistoria. Tror för övrigt inte att de skickar ut personliga brev :)

2008-12-16 @ 22:43:37
URL: http://asakempe.blogg.se/

Kommentera genast!:

Namn:
Ge alla mina tillgångar till Åsa?

Tandbortstfärg: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0