Silent night

Ja här sitter jag mitt i min förkylning och försöker överleva. Nå nu ska jag passa på att önska er alla en fortsatt trevlig jul och ett gott nytt år med en äkta traditionell jullåt...eller?

Haha enjoy




Kommentarer
Postat av: f

blev aldrig någon juledition!!!!:(:(:((

2008-12-26 @ 10:59:08
URL: http://fridaosv.blogg.se/
Postat av: Mer...

Måste ju säga att det var en gräslig låt du letat rätt på... :)

Har julen varit bra annars? kom tomten och hälsade på? smakade julskinkan bra? vann rätt låt? har du blivit längre?

2008-12-26 @ 21:28:54
Postat av: Åsa

Tycker den är fin jag :)



Julen var lite febrig men annars fin, fick många fina klappar. Smakade tyvärr inte på skinkan, eftersom...tja jag vet inte. Tror inte jag gillar julskinka. Har nog aldrig smakat. Rätt låt vann under förutsättning att det var Dio:s version av God rest ye merry gentlemen. Jag har inte blivit ett dugg längre.



Din jul då? Åt någon upp dina skor? Fick du någonting du inte ville ha? Lyssnade du mycket på hårdrock, eller körde du mer traditionella julsånger? Har Oskar hälsat på eller skickat nåt kort?



God natt nu

2008-12-27 @ 00:32:26
URL: http://asakempe.blogg.se/
Postat av: Mer...

Låter som att allting är helt normalt på din front då med andra ord :)



Min jul var riktigt trevlig, ingen förkylning. Mina skor fick vara ifred även om det fanns misstanke om att grannens tarantella var hungrig och på jakt. Mycket på hårdrock kan jag inte påstå att det varit men mer sånt än traditionella julsånger måste jag nog säga ändå. Oskar den gamle skojaren har varken hälsat på eller skickat kort, något som gjort mig oerhört förnärmad och kanske också lite ledsen...

2008-12-27 @ 07:11:44
Postat av: Åsa

Låter som en fin jul det :) Oskar ja, vad sysslar han med? Riktigt ohövligt att inte ens skicka ett kort. Men han är ju lite som han är den grabben. Bäst att inte anmärka på saken, han menade säkerligen inget illa..



Och vad är du för en människa egentligen? Uppe 07:11 en lördag morgon? Vad har du för ett omänskligt jobb egentligen? :(

2008-12-27 @ 15:47:47
URL: http://asakempe.blogg.se/

Kommentera genast!:

Namn:
Ge alla mina tillgångar till Åsa?

Tandbortstfärg: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0