Lärrarummet på Timrå gymnasieskola

Idag gjorde Sandra-jag-kan-inte-låta-bli-att-skriva-Åsa-på-allt-jag-ser Berglund och jag en liten kupp. Först gick vi bara helt oskyldigt runt i skolan och letade efter vår historialärare, men sen gick det utför vill jag lova. Hon kanske är i lärarrummet, tänkte vi och gick dit. Hon var inte där, det var bara Svenskläraren Herr Jag-måste-nämna-att-Åsa-är-sosse-i-varje-mening där faktiskt. Så vi tänkte vända på klacken och det var då det slog oss, fyfan vad de där fotöljerna ser sköna ut!

"Ska vi sätta os en stund, Sandra?"
"Jag, tror de va"
Så vi satte oss ner i de otroligt sköna fotöljerna. Då fick vi syn på en otroligt vacker tomteskål med peppakakor, Sandra som ine kan motstå några godsaker frågade Herr Jag-måste-nämna-att-Åsa-är-sosse-i-varje-mening om man fick ta en.
"Visst" sa han. Sen kunde han ju inte låta bli att fråga om det var partimöte. Haha Han verkade överhuvudtaget vara ganska övertygad av att vi var där av någon anledning och efter ett tag gick han. 

Lärare kom och gick, de flesta hälsade glatt på oss där vi satt, och ömsom jobbade ömsom tuggade pepparkakor. Vi skrev även en liten klagolista, vilken jag kanske publicerar en dag. När lärarrummet blev heltomt såg vi oss om, det var då Sandra fann lussebullarna, som jag kanske nämde kan hon inte motstå godsaker, vilket fick till följd att hon helt kriminellt stal en liten bit till oss. Bra jobbat Sandra! Det var lite nervöst där faktiskt..

Det var väldigt mysigt inne i lärarrummet, de hade en julgran (med blinkande lampor), de hade jugardiner, en kaffemaskin, mysiga fotöljer och det bästa av allt, fri sikt in i Lenarts* kontor. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ha fler lektioner där inne. 

Efter en timmes lugnt arbete, trevliga lärarhälsningar och pepparkaksätning kom tyvärr en lärare som inte var på sitt bästa humör in,
"Är ni inte lärare får ni faktiskt gå" Att folk orkar var så otrevliga
"Ja men vi är väl ändå klara här va?"
Så avlägsande vi oss på ett mycket elegant vis. Nåja vi har i alla fall satt vår egen personliga prägel på lärarrummet, i form av en bild på Frida och hennes Mamma! Jag skojar inte, jag hade den som bokmärke förut - nu hänger den i julgranen med de blinkande lamporna.


Förlåt oss Frida, men den hängde bra där.


*Han jobbar på skolan, få vet med vad.

(Obs för bilder från lärarrummet samt på Frida och hennes mamma i lärarrummets julgran besök :http://svb.blogg.se/1196799426_nu_har_jag_glmt_bort_.html

Kommentarer

Kommentera genast!:

Namn:
Ge alla mina tillgångar till Åsa?

Tandbortstfärg: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0