Dagens dikt

Så innan jag försvinner för i kväll vill jag bara delge eder en dikt som jag skrev i morse - när jag kommit fram till staden och väntade på at Kören skulle börja.
Här kommer den




Titta på mig!
Jag badar i te
på Wayne's Coffe Kafé

Jag har så lite själ och kropp
att jag får plats i en  - tekopp
Tjola hipphipp hopp

Vad har gjort mig så pyttig
galen och nyttig?
Var det du?


De korta dikterna är de bästa tycker jag

Kommentarer
Postat av: Mer än bara.....bla bla bla bla

Well HA! and double HA! and the HA some more! Jag är köttbullen i farans spaghetti, jag är nageltrånget på ondskans fot, jag är överaskningen i hemskhetens flingpaket!

Kanske är jag en hemlig beundrare, kanske är jag din värsta fiende eller kanske jag egentligen inte finns och det är din andra personlighet som skriver det här egentligen... vem vet?

2008-11-09 @ 14:52:07
Postat av: Åsa

Ojojoj du låter ju som en riktigt farlig typ du :O Kötbullen i farans spaghetti :O Nåja du är då knappast min värsta fiende i alla fall, Jag har nämligen inga fiender, alla älskar mig (och jag kan inte klandra dem) Då är det troligare att det är mitt andra jag -Oskar heter det - som spökar nu igen! Och vad gör man åt ett bångstyrigt andra jag? Det är väl bara att leva vidare så normalt som möjligt och som du redan påpekat går det inget vidare ..

2008-11-09 @ 16:18:34
URL: http://asakempe.blogg.se/
Postat av: Mer....

Jag är faktiskt fullkomligt livsfarlig och allt sånt som hör till när man är just livsfarlig. Berättade också för ditt alter-jag Oskar att du trodde jag var han... han hälsar "Pilutta diiiiig!". Du får nog titta nogare runt omkring dig för att hitta mig...

Frågan är väl bara...huuuur nyfiken är du?

2008-11-09 @ 20:14:12
Postat av: Åsa

Det låter nästan lite obehagligt det. Åh, så du har pratat med Oskar, han är lite uppkäftig av sig tycker du inte? Inte nyfiken alls faktiskt... GE MIG EN LEDTRÅD !

2008-11-09 @ 22:07:27
URL: http://asakempe.blogg.se/

Kommentera genast!:

Namn:
Ge alla mina tillgångar till Åsa?

Tandbortstfärg: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0